středa 30. srpna 2017

Kráječ na jablka

Stejnoměrně nakrájené plátky (tloušťka mm) lze použít do koláčů. Nabídlo mi to kráječ na jablka , já mám ale doma kráječ na broskve. Pokud milujete jablečné moučníky, rozhodně by vám neměl chybět tento šikovný loupač.


Buď jablko jen oloupe – to jsme právě využili pro náš recept na jablka v županu, nebo ho navíc ještě zbaví jádřince a nakrájí na plátky. O bezchybné práci se můžete přesvědčit na našem videu. Pokud chcete jablka krájet snadno a rychle, použijte kráječ na jablka SPRITTA.

Zároveň se vykrojí jádřinec a jablko může být zároveň i oloupáno (vypínatelná funkce). Překrojením spirály jsou jablka připravena k dalšímu zpracování. Součástí kráječe je miska, ve které kousky při rozkrojení zůstanou. Miska je ideální k přepravě a. Snadno a rychle rozkrojí jablko na rovnoměrných dílů a zbaví jej jádřince.


Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu. Materiál: plast, nerez. Ucha potažena protiskluzovou vrstvou - dobře se drží a nesmekají se.

S kráječem na jablka DELÍCIA připravíte snadno a rychle rovnoměrně tenké klínky z jablek nebo vyzrálých hrušek a současně je zbavíte jádřince. V čem je kráječ na jablka DELÍCIA výjimečný? Jediním rázným stlačením kráječe připravíte z jednoho jablka nebo zralé hrušky přesně tenkých klínků. Elektrický kráječ na knedlíky, nerezový, najednou nakrájí až stejných plátků kynutých i bramborových knedlíků silných cca 1. Barva bude zaslána náhodně. Jen u nás koupíte se slevou pouze za Kč.


Plná záruka spokojenosti. Dostupnost produktu: Skladem u dodavatele Doručení plně pojištěnou zásilkou za až pracovních dní. Plně ručíme za bezpečný nákup a Vaši spokojenost. Ostrouhat mrkvičku vůbec není na škodu. Máte-li po ruce správnou škrabku a struhadlo, pak z ní můžete vykouzlit nejeden kulinářský skvost.


Tento nůž je vyroben z německé nerezové oceli Krup. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Ostré čepele z prvotřídní nerezové oceli zároveň s rozdělením jablka odstraní i jadřinec. Vážení zákazníci, náš internetový obchod je stále v provozu.


Dopravci PPL, Česká pošta a Zásilkovna také fungují.

Přibližné rozměry: 1x 1cm. Díky jeho nerezovým částem přeřízne jablka na osm stejných dílků již za pár vteřin. Malá ruční mašinka pro Vaši kuchyni. Snadno najednou nakrájí, oloupe a vykrojí jádřinec z jablek a tvrdších hrušek.


Kráječe na jablka , NašeObchody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky