úterý 15. srpna 2017

Domácí kutr na maso

V tomto videu ukazujeme postup výroby Delikates Tlustý. Ovládání kutru je s plynulou regulací otáček zvlášť pro mísu i nože. Součástí je také nová sada nožů. Náklady na repasi: elektro 30tis.


Rozdělení průmyslových kutrů na maso.

Kutry dělíme na bezvakuové a vakuové a vzhledem k rychlosti otáček mísy je lze dělit na nízkootáčkové, středněrychlé a vysokotáčkové kutry. Navíc můžou existovat ve standartním provedení nebo s přídavným přislušenstvím jako chladící moduly, ohřívací moduly, zařízení. Kutr je moc hezká věc, ale pro domácí použití je pouze sen.


Cena kutru používaného ve výrobnách se pohybuje kolem milionu a výš. Upozorňuji ve výrobnách ne na jatkách kde jsou mnohem větší. Koukněte se na net a ty ceny jsou úplně mimo. Známý byl kdysi v německu a tam prodávali kutr na dvě kila hmoty.


Stroj v původním obalu včetně manuálu.

Je celokovový a plně funkční. Vhodný hlavně na domácí zabíječky. Ke kůtr jsou matrice různé velikosti (jemný na lanšmíd a paštiky, střední na maso a zeleninu a velký na mletí škvarků) a nástavec na výrobu jitrnic a klobás.


Na kútru je možno mleti i strouhanku. Kutry na maso umožňují zpracování masa, zeleniny a ovoce, přípravu těsta, paštik, majonéz, pyré, pomazánek a strouhanky a rovněž sekání bylinek a koření a drcení ořechů a mandlí. Mlýnky a kutry na maso - elektrické maso mlýnky, velké profesionální masové mlýnky, složení pro mlýnky na maso , řeznické kutry na maso , kuchyňské kutry na míchání masa. Jakožto menší firma můžeme udržovat osobnější vztahy s našimi zákazníky, uchovávat si dobrý přehled o historii zakázek a reagovat na všechny požadavky s maximální pružností.


Prodám doma vyrobený kútr na maso a zeleninu. Domácí hamburger není žádná věda. Do masové placky přijde jen a pouze maso , potud je recept velmi jednoduchý. Samozřejmě tím pádem o to víc záleží na tom, jak maso zpracujete a co přesně s ním na grilu nebo na pánvi provedete.


Nasolené maso se ukládá v kameninové, plastové nebo dobře smaltované nádobě při teplotě 0-°C, průběžně se překládá, aby se sůl dostala skutečně všude, v případě mokrého solení se kontroluje, zda se lák na maso nekazí. Doba uložení nasoleného masa se pohybuje ve dnech až týdnech, záleží od druhu a. Nejprve nakrájíme maso na menší kousky a naložíme na 2–dny do soli smíchané s cukrem do velké smaltové nebo keramické mísy.

Sůl do masa pořádně vetřeme. Maso připravené na klobásy poznáme tak, že ho po uplynutí doby naložení rozřízneme a mělo by mít všude stejnou barvu. Takto připravené maso nameleme na. Na ceně se možno dohodnout při rychlém jednání. Maso z nožiček, kůži a syrová játra pomeleme, vložíme do velké mísy, zalijeme odmaštěným vývarem, ve kterém jsme rozmíchali koření s trochou soli a dobře promícháme.


Pokud patříte mezi uzenáře začátečníky, jistě potřebujete několik dobře mířených ra které vám pomohou v případě nakládání masa na uzení. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Kuchyňský kutr na maso lze vybavit vyměnitelnou hlavou s třemi noži. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Pokud si chcete na výrobu másla udělat vlastní názor a případně si ho vyzkoušet, mám pro vás kompletní návod se všemi výhodami a nevýhodami, které ho doprovázejí.


Kutry jsou patří mezi vysoce profesionální kuchyňské stroje používané především v gastronomických provozech a slouží k tzv. Dřevěný krouhač na zelí - nože DOMO. Při domácí zabijačce nikdy nestihnete připravit všechny dobroty. Stačí si nechat při porcování vepříka panem řezníkem ukrojit pěkný kus vepřového boku s žebírkem a kůží. Skvělé domácí uzené maso můžeme připravit kdykoli.


Kdo má rád libovější maso , schová si na uzení krkovičku. Nebo si můžete maso na uzení zakoupit u svého řezníka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky