čtvrtek 10. srpna 2017

Nepromokava vybehova deka

Nepromokavá, výběhová deka z odolného Ripstop materiálu. Křížové zapínání pod břichem i mezi zadníma nohama udrží deku na místě. Rozparky na plecích pro volný pohyb. Dvojitý přední uzávěr, křížové zapínání, ocasní popruhy, smyčky pro upevnění nožních.


V našem internetovém obchodu Hidalgo-shop. V katalogu nemáme podrobnější informace o nepromokava deka vybehova. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Hřejivá, nepromokavá a prodyšná. Má zdvižený límec a je vyrobena z odolného materiálu 6den Ripstop Diamond. Vybírejte si Deky na koně podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Přední část deky je zdobena motivem hvězdiček, deka výborně sedí a koni umožňuje pohodlný celodenní pobyt ve výběhu. Tenká nepromokavá deka z vysoce pevného a kvalitního materiálu.


Inovovaný a propracovaný střih - vysoký rozparek pro maximální volnost pohybu, přesah přes kohoutek aby deka. Kvalitní deka , perfektně zpracovaná, která sedí koni. Dopravní omezení ve Velké Chuchli! Silnice u přejezdu směrem z centra Prahy na Radotín je neprůjezdná do 13.


Podbrisak 80cm pony 250kc Uzdecka cob aji oteze 550kc nam je mala Shety chranice predni 150kc Pony odpocka 105cm hkm 450kc nepromokava vybehova deka hkm pony 80cm podsita latkou 500kc Ohlavka nova shety ale je vetsi 150kc Kentaur zvony kozene pouzivane ale stale funkcni velikost rekla byc. Použitelná po celý rok. Podšitá fleesem, výrobce Kentaur. Vnější 6denier ripstop, voděodolný a prodyšný polyester a vnitřní bavlněná 1g náplň. Zapínání pomocí přední přezky a spodní křížové udrží deka na svém místě po celý den i noc.


This video is unavailable. Okolo krku koně je speciálně upravena tak, aby střih maximálně přiléhal a neodstával. Deka nepromokavá s fleecem.


Tím pádem kůň neprochladně přes plece a krk. Také zde nehrozí, že by váš stájník deku špatně zapnul a nechal. Výběhová nepromokavá deka Jason Catago ve variantě bez zateplení je ideální na začátek dekovacího období. Má dlouhé rozparky pro volnost předních končetin při pohybu ve výběhu a delší krk, aby se kůň neodřel na kohoutku. Kohoutek je chráněn proti odření fleecovou vsadkou.


Součástí deky je také dlouhý kryt ocasu. Vnější materiál vysoce kvalitní a odolný proti roztržení 6denier ripstop polyester. Zateplená deka 100g bude držet vašeho koně v teple v chladné a deštivé dny.


Denier Polyester - prodyšná - voděodolná - polstrovaný kohoutek… Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript. Je vyrobena z prodyšného, voděodolného materiálu RipStop s gramáží 6DEN a zespod je podšitá fleecem. Díky tomu, že deka nemá na hřběte šev, nedochází k propuštění vody.


V oblasti lopatek je všité rozšíření, které koni zajistí volnost pohybu. Výběhová deka Tybalt Stratus s nižším zateplením 100g je nadčasový kus vyrobený s použitím výrazné, oranžové barvy. Kontrastní pásky zdůrazňují tvar koně. Deku můžete využívat doma nebo venku.


Vybírejte si Piknikové deky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky