čtvrtek 24. srpna 2017

Anodová tyč funkce

K čemu slouží anodová tyč ? Má funkci ochrany proti elektrolytické korozi a postupně se spotřebovává. Její životnost se pohybuje v závislosti na kvalitě vody v rozmezí od 1roku až do let. V krátkém videu uvidíte, jak vypadá nová. Přesně tak, anodová tyč na ochranu proti korozi samotného tělesa. Při této revizi se každý rok musí vyměnit anodová tyč - je úplně sežraná a rozebrat bojler, vytáhnout z něj nerezovou spirálu, vyvařit ji v. Z boileru vytéká voda, bude fungovat boiler.


Kapající bojler - anodová tyč - Poradte. Tato nepoužitelná titanová anodová tyč poskytuje řízené uvolňování elektronů, které. Nic na věci nemění, zda se pravidelně čistí a při čištění vyměňuje anodová tyč , nebo jestli se to nechá být. Vysoce kvalitní smaltovaný povrch nádrže ohřívače a hořčíková anodová tyč. Principy ochrany soukromí na MALL.


Tím neteče proud mezi topením a nádobou, ale mezi topením a an. Místo nádoby koroduje anodová tyč , proto po čase zmizí. Já mám bojler Tatramat se smaltovanou nádobou.


Náhradní anodové tyče do ohřívačů vody DZD Dražice, Electrolux, Tatramat a dalších bojlerů. Mnoho náhradních dílů na bojlery vedeme skladem. Anodové tyče - Katalog Anodové tyče.


Anódové tyče pre bojler, anody do bojlerov,proti vodnemu kamenu. Uvnitř bojleru je dále tzv. Ta vzniká na rozhraní dvou rozdílných kovů.


Anoda je záměrně vyrobena z takového kovu (Mg, Al, …), který se „rozpouští“ lépe a dříve než zbylé části. TECHNOPLUS ELECTRIC, s. V naší nabídce naleznete anodové tyče, těsnění a další příslušenství pro většinu kotlů. Magneziová anodová tyč - představuje ochranu vůči vlyvům elektrolytické korozi. Pojistný ventil - funguje v kombinaci se zpětnou klapkou a je nastavený na.


Svojí reakcí s vodou vytváří prostředí, které prodlužuje životnost nádoby. Anódová tyč v ohrievači vody je využitá ako po-. Pri uvedení spotrebiča do. Tento náhradní díl se již nedodává - ukončena výroba.


Na matici Mje namontována anodová tyč. Zásobník vody je izolován tvrdou polyuretanovou pěnou. Elektroinstalace je umístěna pod plastovým odnímatelným krytem. Teplotu vody je možné nastavit termostatem. K tlakové nádobě je přivařen výměník (výměníky) tepla.


U kombinovaných ohřívačů je v nádobě přivařen výměník tepla. Připojení pomocí závitu vnějšího M8. Vhodné pro zásobníky DZ Draži.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky