pondělí 14. srpna 2017

Plechové dózy

Plechové dózy a krabičky. Protože je o naše plechové dózy stále větší zájem, seřadil jsem je pro lepší přehlednost do několika kategorií. Najdete zde nejen klasické čtvercové a obdélníkové dózy s rozmanitými potisky, ale také plechovky ve tvaru auta, srdce, kufříku,.


Detail produktu Do obchodu. Vyrobíme vám plechové dózy dle vašich představ.

Můžete je použít jako obal na potraviny, lahve, čaj, kávu, sušenky, bonbony, papírové kapesníčky a další. Rádi vyrobíme také pokladničky, obaly na pastelky, plechová pouzdra a další krabičky, které potřebujete. Opravdu krásné plechové dózy , které se stanou nejen praktickým řešením úschovy kávy, čajů a dalších potravin, ale i dokonale ozdobí vaši linku, poličku či regál ve skříni. Vyberte si a ukládejte potraviny chytře.


Velkoobchod a maloobchod s dózamy na potraviny - Dózy se vyrábí z pocínovaného plechu, využití na uskladnění potravin, balení koření do dózy na koření, jako reklamní dózy , naše dózy jsou obaly se širokým uplatněním dle přání zákazníka. Povlečení, obrazy, svíčky nebo dekorace na zeď - nechejte se inspirovat. U nás si vybere opravdu každý.


Jejich využití je široké = netradiční obal na dárek, obal na čokoládové bonbony, sušenky, či koření, sušené ovoce.

Dóza též poslouží jako hračka, či úschovna. God reveals his secrets to the prophets. Prophetic insight and anointing to bring change in your situation.


Find China Manufacturers Of Bathrobes. Kuchyňa a jedáleň Skladovanie potravín Dózy Odobrať filtre. Hľadať text Cena -Hľadať Farba Materiál sklo plast keramika porcelán silikón plech Typ na potraviny na kávu na čaj na vianočné. Dózy a nádoby na potraviny plechové. Vkusné plechové dózy se stanou praktickým řešením pro uložení potravin i různých „pokladů“.


Milovníky plechových nádob potěší jejich různorodost. Nabízí se řada velikostí, tvarů i zdobení. Naše skleněné dózy a plechovky na kávu nebo čaj jsou praktické i stylové. Díky nim není na kuchyňské lince nepořádek, jídlo zůstane čerstvé a vaší kuchyni navíc dodají moderní, stylový vzhled.


Prohlédněte si naši nabídku nádob různých tvarů, velikostí i stylů. Kromě toho, že uchovají v dobré kondici vaše jídlo, budou slušet také vaší kuchyni. Stylové plechové , plastové či skleněné dózy oceníte jak na sušené, tak čerstvé potraviny.


SKLADEM ⭐Možnost koupě na SPLÁTKY bez navýšení. Některé plechové dózy se dokonce mohou používat na úschovu léků.

Kořenky, mlýnky a plechové dózy. S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Pokud jste se domnívali, že čaj a káva přináší potěšení výhradně pro vaše chuťové smysly, pak vás musíme mírně poopravit.


Dekorovaná dóza na cibuli je vhodná k uskladnění cca kg cibule. Ve spodní části dózy jsou větrací průduchy. Naše zaváracie poháre, dózy na čaj, kávu a cukor a sklené nádoby sú praktické a štýlové.


Vďaka nim budete mať lepší prehľad v kuchyni, vaše jedlo dlhšie vydrží a zároveň dodajú vášmu domovu moderný a sofistikovaný vzhľad. V našom sortimente ich nájdete v rôznych štýloch, veľkostiach i tvaroch. PEPI má plechové dózy : Dóza hranatá, kulatá, s víkem, na potraviny: těstoviny, mouku, cukr, kávu, rýži.


Objednejte dnes za super ceny. Guľatá plechovka SWEET HOME s kovovým odnímateľným vekom v dekore SWEET HOME možno využiť na čaj, kávu, čokoládu, kakao a pod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky