čtvrtek 17. srpna 2017

Automyčka brno

Vaše auto si vyzvedneme přímo u vás doma, dokonale vyčistíme, vydesinfikujeme ozonem a vrátíme zpět. To vše při dodržení přísných hygienických opatření. Myčka LaserWash je špičková bezkontaktní technologie na umývání osobních automobilů. Nová myčka LaserWash svým zákazníkům přináší více možností ochrany a zkvalitnění služeb v oblasti mytí aut díky novým a vylepšeným službám, které oceníte. Kulkova 3 Brno - Židenice, Areál STK AZ SERVIS, a. Přijďte oživit vaše auto k nám a získejte bonus k dalším návštěvám!


Díky našim pohyblivým mycím zařízením vůz umyjeme do minut. Současně můžeme mýt až vozy najednou. Všechna naše zařízení se vyrábí v Německu.


Kartáče jsou pečlivě vyřezány a tvarovány, aby vyčistily každou část vozidla. Naši sjednaní provozovatelé jsou vždy po ruce, aby vaše. Nové a špičkové moderní mycí centrum Slatina, Brno. Pokud jsou uvedeny ceny, druhá cena je pro osobní vozidla s více jak místy, užitková vozidla a SUV.


Environmentální management – ekologický provoz. Automyčka pro snadné bezkontaktní mytí aut jako investice se zázemím mezinárodní společnosti. Provozujte svoji vlastní automyčku od BKF CarWash.


Automyčka Express je plně ekologický provoz, včetně vlastní moderní čistírny odpadních vod. Otevírací doba Po - Ne 9. Nabízíme ruční mytí karoserie, čištění interiéru, ošetření kol a pneu, čištění rámů, vyčištění a ochranu plastů interiéru, kompletní čištění oken a tepování interiéru. Automyčky Brno Lesná nabízejí profesionální služby na vysoké úrovni. S maximální pečlivostí zajišťujeme kompletní servis, který představuje spojení kvality a profesionality.


Využijte našich služeb ještě dnes. Ruční mytí aut a čištění interiéru Brno. Naše společnost vám nabízí v oblasti ručního mytí aut komplexní služby zahrnující i voskování a leštění karosérie. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba JAPO - transport s. Právě jsme Vám poslali ověřovací e-mali pomocí kterého přihlášení dokončíte. Pro akční nabídky z jiných poboček Hypermarketu Globus se registrujte do Globus světa!


Bezkontaktní automyčka je vyráběna ve verzi dvou až dvanácti stání, s čtyřmi až osmi programy. Uplatňujeme ideální ekonomiku provozu, pro nejlepší výsledky mytí používáme osmotický systém. Jako budoucí provozovatel s námi domlouváte obsáhlost příslušenství v automyčce a kontejneru. Mezi naše služby patří ruční mytí karoserie, sušení, luxování a suché čištění interiéru, mytí a ošetření litých kol, lesk a ošetření pneu, čištění rámů a zádveří, v kompletní čištění oken a tepování interiéru za použití těch nejkvalitnějších přípravků. Pokud navštívíte automyčky Brno mytí motorů, jistě se přidáte k našim spokojeným zákazníkům také vy.


M echanické kartáče v mycí lince mohou trvale poškodit lak karoserie. Navíc pouze ručním mytím lze odstanit ulpělé nečistoty na povrchu vozidla jako je hmyz, ptačí trus nebo pryskyřice ze stromů. Slevu z každého mytí lze získat použitím tzv.


Jedná se o částky Kč z programů 1–a Kč z programu 4. Zakoupení i dobíjení klíče je možné provést automatickou pokladnou. Na všech částech strojního zařízení naleznete štítky výrobců, které ukazují, že byl náš výrobek sestaven z kvalitních komponentů. Mapa samoobslužných ručních myček (samoobslužná wapka) v České republice a na Slovensku, kde si můžete sami umýt, nebo jen opláchnout auto.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky