pátek 18. srpna 2017

Electrolux indukční deska

Electrolux indukční deska

Indukční vaření je rychlé, přesné a pohodlné. Precizní posuvné ovládání navíc umožňuje vmžiku přejít od prudkého opékání k mírnému varu. V okamžiku, kdy se přiblíží bod varu, upraví intenzitu ohřevu, aby se vření změnilo na stabilnější mírné probublávání.


Electrolux indukční deska

Místo čekání, kdy to začne uvntiř hrnců vřít, se tak můžete. Základem každé kuchyně je kvalitní varná deska , která výrazně přispěje k rychlému a snadnému vaření. Navíc s co nejmenší spotřebou energie. Vyberte si přesně takovou, která odpovídá vašim představám – indukční , sklokeramickou, elektrickou, plynovou nebo kombinovanou.


Na indukci rozehřejete své nádobí okamžitě. Můžete se tak soustředit na přípravu chutných jídel namísto sledování varu vody. Vaše varná deska 3bude díky indukci rychleji horká. Zjistit více o produktu Electrolux EIV6indukční varná deska , který se vyrábí černá.


Pomocí funkce spojení více varných zón Multiple Bridge můžete na indukční varné desce vytvořit několik velkých ploch k přípravě jídla. Díky systému Optifix ji nainstalujete 3x rychleji. Vestavná indukční deska Electrolux 6Pure je velice elegantní a diskrétní.


Jakmile se jí dotknete, na temné černé ploše se červeně rozsvítí všechny ovládací prvky i varné. Stačí se dotknout a na temné černé ploše se červeně rozsvítí ovládací prvky. Varná deska Electrolux SensePro s bezdrátovou teplotní sondou uvaří vždy skvěle a chutně. Na displeji zvolte funkci podporovaného vaření a nastavte, co a jak chcete vařit.


Electrolux EIV8s dotykovým posuvným ovládáním a podsvícenými ukazateli dokáže maximalizovat výkon díky funkci PowerBoost. Automaticky upraví nastavení teploty detekcí vody blížící se k bodu varu a sníží stoupající bubliny na stabilní perlení. Jakmile stisknete ovládací prvky, varná deska vám rychle dodá přesně takový tepelný výkon, jaký potřebujete.


Ovládání se sladí automaticky. Stačí jen na displeji vybrat, co chcete vařit, a ony vás samy upozorní na to, kdy má pánev ideální. Je ideální při rychlém dokončení přípravy jídla, kdy uvaří vodu za méně než sekund a ihned rozpálí pánev na restování.


Electrolux indukční deska

Průběh vaření můžete pohodlně. Jakmile se dotknete ovládacího panelu, varná deska začne sálat teplo a ve velmi krátkém čase dosáhne požadovaného stupně teploty. TV a AGDelectrolux electrolux -recenze kuchyně- indukční - indukční varná deska - indukční - electrolux indukční -varná deska - electrolux -recenze indukční -varná deska originAl5. Pokud nevaříte, její elegantní povrch nerušeně splývá s vaší pracovní deskou.


K aktivaci stačí jeden dotyk a deska se rozsvítí. Deska disponuje funkcemi detekce hrnců a pánví a dětským zámkem pro uzamknutí ovládání desky. Patří k nejvyšším příkonům v našem srovnání a nemusíte se proto bát, že by se deska pomalu zahřívala. Naopak, právě rychlé zahřívání zmiňuje většina uživatelských recenzí.


Deska je pochopitelně vestavná, její delší strana měří cm. Popis ovládání : Elektronické, Na skle Max. Při vaření dochází k minimálním ztrátám energie, protože se nezahřívá celý povrch desky, ale pouze speciální nádobí určené k indukci.


Technologie Hob2Hood umožňuje nastavení automatického ovládání odsavače par. Pokud potřebujete vaše jídlo rychle ohřát, určitě využijete funkci Power Booster. Pro bezpečnost dětí je je deska.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky