úterý 22. srpna 2017

Sítko na čaj tescoma

Sítko na čaj tescoma

Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Po vyluhování víčko použijte jako podložku pod sítko. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, vhodné do myčky. Sitko na čaj s viečkom TEO.


Po vylúhovaní viečko použite ako podložku pod sitko. Vyrobené z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a odolného plastu, vhodné do umývačky. Tieto stránky používajú súbory cookie. Zostávajúc na stránkach súhlasíte s ich používaním.


Alebo si najprv chcete namlieť kávové zrná na exkluzívnom ručnom mlynčeku? Dostali ste snáď chuť na dobrý porciovaný čaj ? Radi vám s tým pomôžeme. Pomůcky pro čaj a kávu.


Je libo pořádnou mléčnou čepici na vašem espressu? Nebo si nejdříve chcete namlít kávová zrna na exkluzivním ručním mlýnku? ForLife nerezové sítko na čaj se skládací rukojetí. TESCOMA sítko na čaj s víčkem TEO.


Praktické sítko s řetízkem z prvotřídní nerezavějící oceli se hodí pro přípravu sypaných čajů. Praktický řetízek umožňuje pohodlné vytažení sítka z vody. Přímý dovozce a všechno ihned k odeslání. Sítko je vhodné do myčky. Praktické sitko s retiazkou z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele sa hodí na prípravu sypaných čajov.


Sítko na čaj tescoma

Praktická retiazka umožňuje pohodlné vytiahnutie sitka z vody. Weis sitko na korenie, guľa,. Vynikajúci pre ľahkú prípravu čaju. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Tescoma Presto sítko na čaj s rukojetí. Chcete vedieť, či je cena 4. Doprava: Cena od Eur, objednávka nad Eur doručenie ZADARMO slovenskou poštou. Možný osobný odber – 1výdajných miest na Slovensku.


Sítko na čaj tescoma

Tovaru skladom, odosielanie ihneď. Fotky, farby, veľkosti, podrobnosti a. Klasické bambusové sítko určené k slévání čaje. Hodí se jak pro jednonálevové čaje, tak pro mnohanálevové - určeno pro jakýkoli čaj.


Před použitím doporučujeme sítko opláchnout vroucí vodou. Filtry nebo sítko na čaj by v domácnosti čajomilce neměly chybět. Snadno a rychle s jejich pomocí připravíte požadované množství vybraného sypaného čaje.


V případě jednorázových papírových filtrů se nemusíte starat ani o závěrečné propláchnutí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky