úterý 8. srpna 2017

Bažant na moč cena

Bažant - nádoba na moč mužská - jednorázová - ks. Fľaša je vyrobená z nerozbitného plastu. Má zaoblené hrany a dlhú životnosť. Láhev je vyrobena z nerozbitného plastu.


K láhvi je připevněno dobře přiléhající víčko. Plastová nádoba na moč pánská - tzv. Praktické stabilní provedení s uzavíratelným víčkem. Nádoba na moč pánská - bažant. Skladem (ks) Kč Detail.


K fľaši je pripevnené dobre priliehajúce viečko. Nenahraditelný při péčio pacienty upoutané na lůžku , osoby na vozíčku nebo při dlouhých cestách autem. Nepostradatelná pomůcka pro osoby upoutané na lůžko a osoby s omezenou pohyblivostí.


Je praktická i na cesty. Vybavená víčkem k uzavření a nástavcem pro dámy. Vyrobená z odolného materiálu. Objem 8ml, se stupnicí pro měření. Celkové rozměry cca 24x10x11v cm.


Kč bez DPH Kč Buďte prvn. Bílá láhev, modrý uzávěr. Výhodou tejto fľaše je, že sa dá samostatne postaviť.


Doplnkový sortiment je určený na zjednodušenie toalety pre imobilných pacientov. Zahŕňa fľaše na moč pre ženy a pre mužov a taktiež nadstavce na toaletu. Jednorázová močová lahev pro muže - baňatý urinál je tvarován pro snadné použití a pro maximální možné pohodlí pacienta. Inzerát BAŽANT -LÁHEV NA MOČ v okrese Domažlice, cena 30Kč, od Bazar Nový Dvůr na Sbazar.


Popis: Nabízím NOVOU plastovou nádobu na moč - bažant. Omlouvám se,ale na dobírku nezasílám. Zasílám po zaplacení předem přes Českou poštu,nebo je možné po domluvě i osobní převzetí v Horšovském Týně. Tento populární baňatý tvar urinálu je tvarován pro snadné použití a pro maximální možné pohodlí pacienta. Jednotlivé urinály lze likvidovat ve všech aktuálně dostupnýchmacerátorech, které tento systém likvidace podporují.


Nutné cookies pomáhají, aby byla webová stránka použitelná tak, že umožní základní funkce, přístup k zabezpečeným sekcím webové stránky či k zapamatování nutného uživatelského nastavení - nelze je vypnout. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. PE nádoba na moč ( bažant ) pre mužov so širokým otvorom. Pánská nádoba na moč s víkem, zpětným ventilem, vypouštěcím šroubovacím víčkem a stupnicí.


Pro svůj velký objem l vhodná na sběr moči pro lab. Mísu lze sterilizovat v autoclavu do 130°C. Vhodná i do myček a desinfikátorů.


Nástavce na WC zvyšují výšku sedu na toaletní míse a jsou vhodné pro seniory, tělesně postižené a pacienty po operacích, např. Podložní mísa pro ležící pacienty. Jednorázový spotřební materiál z kvalitní buničiny je určen do všech typů macerátorů VORTEX a VARNACARE.


NÁDOBA NA MOČ pro muže, tzv. Originální výrobek anglické firmy VernaCARE, který se v likvidátoru rozpustí na jemnou suspenzi a nezanese přístroj. Kvalitní nádoba na moč - BAŽANT - od anglické firmy.


Je velmi stabilní vůči podložce - nepřevrhne se.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky