úterý 22. srpna 2017

Hrnec 30l

Lots of Lovely 30L Cup Bras. Great Range Of Sizes And New Styles. Feel Fabulous In Beautiful 30L Cup Bras That Really Support. Free Shipping Available.


Hrnec 30l najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Velký smaltovaný hrnec l značky BELIS.


Jde o oblíbené hrnce mezi domácími kulináři. Toto velkokapacitní nádobí má velice široké uplatnění. Dle velikosti se hodí na vaření omáček, polévek, vývarů, gulášů, na nakládání masa, na macerování např. Pro všechny, kteří dávají přednost tradičním materiálům. Hrnec BANQUET využijete na všech typech varných desek, mimo indukce.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Objemný ocelový oboustranně smaltovaný hrnec litrů černý bílým dekorem. Výhodou smaltovaného nádobí je především zdravotní nezávadnost, dlouhodobá životnost a rovnoměrná tepelná vodivost. Nerezový hrnec s poklicí 30L Nová řada kvalitních nerezových hrnců Onpira.


Tvar hrnců je mírně kónický, což usnadňuje jejich skladování. Hrnce jsou vyrobené ze zdravotně nezávadného materiálu. Keramický zelák, hrnec na zelí v objemech 2l, 15l, 20l, 23l nebo 25l Keramický porézní zelák s víkem a zátěží v různých objemech. Součástí je poklička i zátěž.


P oměr plnění zeláku zelím je 95. Zavařovací hrnec je skvělým pomocníkem pro zavařování různých druhů potravin. Oceníte jej zejména při sklizni a zavařování jarní a letní úrody ovoce a zeleniny. Hrnec je vyroben z odolného zinkového plechu.


Poklice opatřena otvorem pro teploměr. Hrnec Belis Standard je vyrobený z kvalitního silného plechu, vnitřní i vnější smalt má černou barvu s pihou. Smaltované hrnce jsou vhodné na všechny druhy sporáků včetně indukce. Smalt se nepřipaluje a údržba je tak velmi jednoduchá.


Kvalitní velkokapacitní hrnce - gastro. Nejčastěji u nás nakupují gastro provozy, jako jsou školní kuchyně, restaurační kuchyně, vývařovny, myslivecká sdružení, skautské tábory a mnohé další. Kameninový hrnec na nakládání masa s víkem a zátěží. Větší hrnce na nákládání masa. U daného hrnce je možnost výběru z různých objemů z nabídky vpravo od hlavního obrázku.


Z leštěné oceli pro hygienické a odolné použití Objem litrů. Hrnec Mega je vyroben z ušlechtilé nerezavějící oceli a díky vysoké kvalitě materiálu i perfektnímu zpracování se řadí mezi nejprodávanější produkty. Předností má skutečně mnoho a většina z nich plyne právě z použití špičkové chromniklové oceli. Nerezové hrnce jsou velmi kvalitní, mají téměř neomezenou životnost, šetří energie a pokrmy v nich vydrží dlouho horké.


V nerezových hrncích je možné vařit na plynu, elektrice i na indukční varné desce - pro tento ohřev máme speciální nerezové hrnce na indukci. Je vhodný na ohřev i vaření pokrmů. Hrnec bude díky svému vzhledu… 3Kč – 4Kč ve obchodech Porovnat ceny.


Hrnec 30l

Smaltovaný hrnec Metalac najde své uplatnění v každé kuchyni.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky