úterý 8. srpna 2017

Gelové polštářky chladivé

Velmi praktické jsou gelové polštářky různých tvarů a velikostí, které můžete buď nahřát nebo vychladit podle potřeby. Dostupné jsou i dětské varianty ve tvaru roztomilých zvířátek. Druhá jakost (2) Značka. Pro teplé i chladivé obklady.


Nejlevnější Nejdražší Abecedně.

Duotherm gelový polštářek malý 110x150mm. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Slouží jako opakovatelně použitelné chladivé nebo hřejivé obklady pro domácí i ústavní péči.


Jsou vhodné při nevolnostech, mdlobách, popáleninách, bolestech měkkých tkání a svalů, pohmožděninách a drobných poraněních. Náplasti jsou určené pro jednorázové použití, polštářky je možné nahřívat a mrazit opakovaně.

Nezapomeňte je vždy vložit do látkové pleny, či ručníku, ať vám teplo, či velký chlad nepodráždí pokožku v místě přiložení gelového. Vzhledem k doporučeným teplotám a teplodržnosti materiálu, nehrozí při řádném užívání žádné nebezpečí. Chladivé a teplé obklady a spreje skladem. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


Sissel, McDavi Therapearl a dalších. Doporučujeme je použití při sportovních úrazech, výronech, při artritidě a revmatických potížích, zmírňují menstruační křeče, horečku nebo bolesti ucha. Polštářky se vyrábí v různých velikostech podle účelu a jsou určeny k opakovanému použití. Pracujete vy nebo někdo z Vašeho blízkého okolí v marketingu?


Při výběru zdravoních potřeb dávám přednost: Podle jakého klíče nakupujete zdravotní pomůcky? Zatímco si budete užívat chvilku pro sebe, třpytivé gelové polštářky ve tvaru půlměsíčků budou působit svým kouzlem. Dopřejte si je dvakrát týdně, ať jste kdekoli, pomohou vám odstranit otoky a rozjasní pleť kolem očí. Je jedno, zda jste doma, v letadle nebo kdekoli jinde na cestě, stačí chvilka, a tyto chladivé polštářky ve tvaru úsměvů vám pomohou dívat. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije.


Hydrogelové polštářky léčí bolestivé a popraskané bradavky. Hydrogel obsažený v polštářcích pomáhá rychleji hojit ragády, udržuje bradavky optimálně hydratované aniž by byly vlhké. Pokud jsou použity ihned při prvních příznacích, jejich účinnost se projeví již po prvním dni.

Ve spoustě obchodech, ale také v lékárnách, se dají koupit hřejivé gelové polštářky nejrůznějších velikostí, barev a tvarů. Tyto polštářky mohou hřát jednorázově i opakovaně pomocí plíškového aktivátoru. Hřejivé gelové polštářky. Jejich cena není nikterak zdrcující, pohybuje se řádově v desítkách. Polštářky Torex – ideální pro vaše ruce a nohy Vedete aktivní život?


Pak jistě často řešíte vymknutá či naražená kolena a lokty. Právě pro vás jsou určeny chladivé gelové polštářky Torex. Navlékněte je na postiženou končetinu a nechte působit ze všech stran.


Tím ještě umocníte jejich účinek. Vážení zákazníci, omlouváme se za dočasné omezení našeho zákaznického centra. Tyto polštářky strčíte na minut do lednice, pak vyndáte z obalu, sloupnete ochrannou folii a přilepíte pod oči. Po 15ti minutách relaxace, polštářky sundáte a obličej omyjete studenou vodou.


Pak Vám pomohou polovložky, či polštářky , které dokonale odpruží přední část chodidla a tlumí nárazy způsobené chůzí po tvrdém povrchu. Ochrana proti otlakům, mozolům, puchýřům, kuřím okům. Polovložky jsou vždy gelové , navíc některé potaženy látkou.


Vhodné pro každodenní použítí do jakéhokoliv typu obuvi. Chladící spray - tekutý led v plechu. Instantní komprese, ledové sáčky na jedno použití.


První pomoc pro sportovce, maséry, trenéry a také pro Vás od sportsmarket. Obklad a první pomoc stále na dosah. Gelové brýle - maska na oči.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky