pondělí 28. srpna 2017

Sklenena doza 3l

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Sklenená dóza Fido 3L - detaily. Praktická sklenená dóza s vrchnákom. Dózu si môžte dozdobiť napr.

Florina Tenilo sklenená dóza l. Korenička Kilner, 2ml. Kvalitné sklenené kuchynské dózy a misky na potraviny, ktoré vám ušetria miesto, čas aj peniaze. Zdravé a bezpečné skladovanie potravín v sklenených nádobách od GLASSLOCK. Uskladnite si ptoraviny tak ako sa patrí! Vám chýba dóza na čaj, dóza na kávu, dóza na cukrovinky či sušienky, na FAVI nájdete širokú ponuku potravinových dóz v rôznych veľkostiach a tvaroch.


SIMAX dóza na suché potraviny skleněná s plastovým víčkem - doza 4L, pr. Vyrobeno z pevné skloviny SIMAX bez příměsí olova a kadmia.

Neabsorbuje pachy a dobře se udržuje. Vyberajte si Dózy na potraviny podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Vhodné k použití v lednici, v mi.


Plastová dóza na úschovu potravín s praktickým otváraniac. Pridať do zoznamu želaní. Dóza 3L UH dávkovacia. Nádoba na potraviny je vyrobená z najk. Je vyrobená z borosilikátového skla, ktoré odoláva vysokým teplotám, aké sú v rúre alebo v peci.


Nemusíte sa báť ani pustenia farby, či zápachov. Tefal to je Nemecká 30. Chladiace boxy vynikajucej kvality, schopne udrzat teplotu po dlhu dobu vďaka vysoko kvalitnej PU pene, ktorou je kompletne vyplnená dutina medzi vonkajším a vnútorným obalom, 32L box - 46x29x44cm, 11L box - 36x26x23cm, 5L nádoba - 20x15x26cm, Boxy su vhodne na piknik, vdaka vstavaným núdzovým stolíkom v hornom kryte boxu, 5L nádoba je vhodná na plnenie nápojmi, vdaka. Dózy sú vhodné pre skladovanie a prenášanie potravín. Sú opatrené vzduchotesným i vodotesným uzáverom, vďaka ktorému potraviny vydržia dlhšie čerstvé a svieže, uchovajú si svoju arómu a pri prenášaní nevytekajú.


Uchovávejte potraviny v kuchyňských dózách a zásobnících ze skla. Ve skleněných dózách potraviny vydrží déle čerstvé. Ideální je těsnící víčko dózy, které zamezí přísunu vzduch ke skladovaným potravinám a tím prodlouží jejich trvanlivost.


Sklo je ideálnym materiálom na dlhodobé uskladnenie potravín - je biologicky neaktívne, nepreberá pachy ani nedáva svoju chuť či farbu jedlu.

Assort farebných viečok - hnedá, biela. Rozmery: objem l , x x cm. Chcete urobiť radosť Vašim priateľom či blízkym ale neviete sa rozhodnúť pre konkrétnu dekoráciu či doplnok? Darujte im darčekovú poukážku aby si mohli sami vybrať v našom internetovom obchode ten pravý darček ktorý skrášli ich domov. Tesniace vrchnáky zabezpečia čerstvosť.


Stohovatelná skleněná dóza 3l od značky Brabantia výborně těsní, sklo neabsorbuje pachy z potravin. Použití na různé druhy potravin. Vážení zákazníci, velmi si vážíme Vaší přízně v tomto nelehkém období a děkujeme za Vaše objednávky a důvěru. Svačinový set pro děti skládající se z plastové krabičky na občerstvení a spolehlivě těsnící lahve na pití o objemu l.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky