pátek 21. června 2019

Lansky brusná sada

Každý nůž se občas otupí a pokud ho chcete rychle a kvalitně nabrousit a neděláte to dvakrát do týdne asi oceníte tento přípravek na broušení Lansky. Je to jednoduchý pomocník. Nejprodávanější je Lansky Deluxe s pěti brousky a Lansky Standard s třemi brousky.


S těmito kameny se nabízejí i sady. Základní brusná sada Lansky Diamon pro pohodlné a snadné broušení nožů. Sada zajišťuje dodržování zvoleného úhlu broušení, proto s ní dokáží nabrousit nože i začátečníci. Brusná sada Lansky Deluxe, pro pohodlné a snadné broušení nožů.


Variabilní sada Spyderco umožňuje nabrousit téměř vše, na co si vzpomenete. Od delších čepelí přes běžné až třeba po nůžky. Na závěr bych rád podtrhl, že brusná sada není alternativa ke klasickému brousku, ale spíš jeho doplňkem pro finální úpravu fasety ostří.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Brúsna sada Lansky Universal LKUNV. Sada zabezpečuje dodržiavanie zvoleného uhlu brúsenia, preto s ňou dokážu nabrúsiť nože aj začiatočníci. Brúsenie je možné pod rô.


Lansky brusná sada

Výrobce nabízí sedm druhů sa které se liší materiálem kamenů a jejich počtem. Broušení je možné pod různými úhly (17⁰, 20⁰, 25⁰ a 30⁰). Hrubší brousky slouží k nabroušení velmi ztupených, poničených ostří.


Jakmile uživatel uvede ostří do slušného stavu, postupným použitím. Rozšírená brúsna sada Lansky Deluxe Diamon pre pohodlné a jednoduché brúsenie nožov. Brúsny systém uložený v plastovom kufríku obsahuje zverák pre upnutie brúseného noža, brúsny olej, p. Obsahuje zverák, brúsny. Součástí sady jsou vodící tyčky, svorka na nůž i brusný olej, vše v praktickém kufříku. Pomocí této sady je možné brousit ostří pod čtyřmi různými úhly: 17° úhel ostří je většinou použit u filetovacích nožů, nožů pro umělce a nožů X-acto.


Tato jedinečná brusná sada představuje revoluci v domácím broušení nožů. Bezpečná, jednoduchá a pohodlná obsluha. Díky kontrolovanému úhlu broušení dosáhnete profesionální čepele, ostré jako břitva pokaždé když přijde brusná sada Lansky ke slovu. Hodnocení produktu: 1. Výborná sada pro lidi co mají problém dodržet správný úhel při broušení nožů.


Brusný systém Lansky se sadou brusných kamenů - profesionální sada na broušení s brusnými kameny různých hrubostí. SKU LKDMD Výrobce Lansky. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Profesionální brusná sada LANSKY.


Brusné šablony pro rádiusy Rockler Sada brusných tvarových šablon Sada brusných tvarových šablon MAX Sada diamantových brousků ks Sada na broušení pilových řetězů. Patente precision-engineere multi-angle, flip-over knife clamp Sharpening hones on color-code finger-gro. Vám uľahčí brúsenie nožov, - rokmi overená kvalita, vyrobené v USA, - vhodné na všetky typy nožov, od kuchynských, filetovacích, až po vreckové, turistické a útočné nože a dýky, - možné používať buď priamo z ruky alebo prichytením o stôl príp.


Lansky Standard je základní brusnou sadou obsahující hrubý, střední a jemný brusný kámen, brusnou emulzi a montáž. Veškeré vybavení je uloženo do praktického kufříku, který usnadní manipulaci a přenášení výbavy. Pomocí sady profesionálně nabrousíte jakýkoli nůž. Dom a záhrada - Brusna sada bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky