pátek 14. června 2019

Minigolfové dráhy

Ale nemáte, stejně jako většina z nás, tolik prostoru, abyste si postavili vlastní minigolfové hřiště? Zahradní minigolf vám na velikosti jednoho minigolfového hřiště (jedné minigolfové dráhy ) umožní zahrát minigolfových jamek (díky rozšiřující sadě, až dalších jamek – celkem tedy drah). Součástí minigolfové dráhy jsou vodovzdorné desky a dále zahradní zátěžový koberec.


Celá konstrukce váží asi kilo a dráha je složena ze dvou dílů, které k sobě jednoduše spojíte. Vyměnitelné překážky jsou vyrobeny z plechu, pozinkovány a lakovány práškovou barvou. Jsou dostatečně těžké, aby se během hry.


Rozmístění vyměnitelných překážek záleží jenom na vás, fantazii se meze nekladou. Pamatujte, že na veškeré u mne zakoupené zboží dostanete záruku a pokud Vám zboží nebude vyhovovat, můžete mi ho vrátit zdarma na mé náklady. Provedení minigolfové dráhy se základní podkladovou barvou a práškovým lakováním. Vhodné i do vnitřních prostor nebo tam, kde zákazník vyžaduje špičkový vzhled a luxusní provedení. Rozměry minigolfové dráhy : délka 5m, šířka 6m, průměr kruhu 2m.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Nabízíme Vám použité minigolfové dráhy , které se samozřejmě dodávají včetně desek a překážek, kompletně profesionálně zrenovované. Profesionální minigolfové hřiště pro amatéry i pro profesionály.


U každé dráhy se nachází „návod“, jak ji zahrát jako profesionál. Nachází se přímo v Galerii Butovice. Příjemně se zde hraje, personál se vším rád poradí.


REKREAČNÍ MINIGOLF Rekreační minigolf - popis. Minigolf - základní informace. Tento typ minigolfu je určen do míst, kde zákazník požaduje realizaci, obvykle 9-ti nebo vícejamkového hřiště (zákazník není limitován prostorem potřebným k vybudování hřiště). Záhradný minigolf vám na veľkosti jedného minigolfového ihrisko (jednej minigolfové dráhy ) umožní zahrať minigolfových jamiek (vďaka rozširujúce sade prekážok, až ďalších jamiek - celkom teda minigolfových dráh). Rozmiestnenie vymeniteľných prekážok záleží len na vás, fantázii sa medze nekladú.


Dráhu lze po malých úpravách přichytit například do dlažby. V ceně minigolfové dráhy : 1x minigolfová hůl „profi“ – délka 90cm, 2x minigolfový míček – tvrdý a měkký. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Nakupte nejlevněji přes Heureku. HOBBY MINIGOLF, HOBBY GRASS MINIGOLF A MINI MINIGOLF - NABÍDKA DRAH.


Nabízíme těchto druhů drah a překážek: Dráhy a překážky mají stejný tvar, liší se hracím povrchem a velikostí. Do drah je zakázáno vstupovat nebo na ně našlapovat z důvodu možného prolomení a zničení dráhy. V těchto rámech budou použity hrací desky.


Jak hrát minigolfové dráhy na našem hřišti - Dráha č. Máme tu pokračování našeho videoseriálu, ve kterém vám ukazujeme, jak zahrát veřejnostními míčky naše dráhy na jeden úder.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky