čtvrtek 27. června 2019

Moulinex hapto náhradní díly

Prodej bílé techniky a náhradních dílů. Máme pro Vás náhradní díly a příslušenství pro tyčový mixér MOULINEX DD408DHapto. Nabízíme šlehací metlu, kovový mixovací nástavec a další náhradní díly a příslušenství pro tyčový mixér MOULINEX DD408DHapto. Především zde najdete velký výběr náhradních dílů a příslušenství ke kuchyňským robotům Odacio, Ovatio, Masterchef, domácím pekárnám atd.


Nabízíme pracovní nádobu, nůž robota, emulgační disk, víko nádoby a další náhradní díly a příslušenství pro kuchyňský robot MOULINEX Odacio 3. Fill Your Cart With Color today! Moulinex - Katalog Moulinex. Provádíme opravy a servis bílé techniky - pračky, myčky, sušičky, sporáky, bojlery, varné desky, trouby mikrovlnné i tradiční a drobné spotřebiče. Kuchyňské roboty MOULINEX Mikrovlnné trouby MOULINEX Mixéry MOULINEX Pekárny MOULINEX Vysavače MOULINEX Fritézy MOULINEX Kávovary MOULINEX.


NÁHRADNÍ DÍLY NÁHRADNÍ DÍLY MALÉ SPOTŘEBIČE MOULINEX. Inzerát náhradní díly tyčový mixér moulinex v okrese České Budějovice, cena 350Kč, od monag na Sbazar. Použitím stránek s tím souhlasíte. Zakázat je můžete v nastavení prohlížeče, budete pak ale omezeni v některých funkcích. Nahradni dily na moulinex.


Franke Náhradní tělo sorteru Solo. Náhradní díly pro pračky,myčky nádobí, sušičky prádla, lednice, digestoře, mixery, šlehače. Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript. Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování.


V nabídce našeho obchodu naleznete široký výběr domácích pekáren zn. Domo, Eta, Kenwoo Morphy Richards a další, též jejich náhradní díly , příslušenství, kuchařky a knihy. Díly Rowenta Díly Dolce Gusto Díly Krups Díly Tefal Díly Moulinex Díly Bosch Díly Eta. DD4hapto šlehací metla Kč 1(nová Kč 190) kovová nerezová mixovací část bez sekáčku 2(nová Kč 460) převodka ke šlehací metle Kč 2(nová Kč 390) elektrická ovládací část s motorem, funkční, Kč 3(nová Kč 620) Lze prodat jednotlivě Při koupi celku sleva,.


Kuchyňský robot Moulinex FP. Kuchyňský robot moulinex , funkční motor i příslušenství, polámala se mísa a víko, metla zkřivená, ale pořád funguje, vše lze dokoupit jako nové příslušenství. Prodávám v tomto stavu a nebo na náhradní díly. Jihlava nebo Luka nad Jihlavou - rychlo.


Hlavní plastová mísa již není použitelná. Ostatní součástky jsou funkční. Originální kódy: Zelmer 86. Spojka se zlomí při zablokování šneku masořezky a ochrání tak motor masomlýnků.


Nabízím mixér Moulinex Ovatio Maxipress plus -na náhradní díly. Free Shipping Available.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky