pondělí 10. června 2019

Půllitr se jménem praha

Pokud hledáte originální dárek k narozeninám pro muže, jsou pivní sklenice se jménem a motivem tím pravým dárkem. Navíc je to dárek velmi praktický. Především takzvaný krýgl - pivní půllitr s uchem, bude ten pravý a originální dárek pro pivaře, kterým uděláte velkou radost. Půllitr s motivem KARTY se jménem.


Kč 1Kč bez DPH 2Kč 1Kč bez DPH. Kč 2Kč bez DPH 2Kč 2Kč bez DPH odeslání do dnů Zvolit variantu hodnocení Vlastní půllitr s pískováním. Vyrábíme půllitry se jménem a obrázkem podle přání zákazníků. Na půllitr si můžete nechat vypískovat obrázek se jménem , nebo pouze obrázek či samotné jméno.


TvůjKorbel nabízí originální půllitry se jménem , půllitry k narozeninám i půllitr s potiskem. Broušený pivní půllitr se jménem - originální pivní dárek pro pivaře. Na půllitru může být jméno, motiv z naší galerie, název akce nebo logo vaší firmy (barevné motivy a fotografie zpracovat nelze, protože se nejedná o půlitr s potiskem ale pískováním!).


Dárkové sklenice na pivo se jménem nebo vlastním nápisem je originální dárek pro pivaře k mnoha příležitostem. Originální půllitr je i ideální tip, pokud např. Všechny dárkové půllitry a sklenice se jménem eshop nabízí pouze se značením.


Není tedy možné si objednat pivní. Dárkový pískovaný pivní pullitr se jménem a obrázkem motiv sport. Zde si můžete vybrat z různých motivů, doplnit text a vybrat font, který chcete nechat na skleněný pullitr vypískovat. Náhledy obrázků sport k pískování.


Zvětšit obrázky můžete v galerii v horní části stránky. V této sekci naleznete exkluzivní pivní půllitry, tupláky a korbely. Je konec všedním stolům s nezajímavými půllitry, teď má každý z vás možnost pořídit si svůj osobní půllitr , který vám všichni ostatní pivaři budou závidět. Kromě výše uvedených jako jsou půllitr se jménem , hrneček se jménem , půllitr s obrázkem, sklenice se srdcem nebo svatební dar mezi nejčastěji objednávané dále patří: DÁRKY PRO RYBÁŘE DÁREK PRO MAMINKU DAR PRO MUŽE.


Pivní půllitr se jménem nebo věkem - vyberte věk a jméno. Matný půllitr - 4l se jménem vašeho nejlepšího kamaráda, tatínka, tchána nebo partnera? Kojenecká lahev se jménem a něčím ostřejším uvnitř může být vtipný dárek k pro kolegu.


Půllitr se jménem praha

Nebo pokud hledáte decentní dárek pro kolegyni můžete jí nechat vyrobit hrneček na kávu se jménem. Jak půllitr tak hrneček nebo panák mohou posloužit jako netradiční dárky k promoci. Classic Praha hraje klasickou a filmovou hudbu doplněnou o pořady s hudbou jazzovou, swingovou a muzikálovou.


Naladíte nás v Praze na 98. Praha také vysoce ekonomicky vyspělým a bohatým regionem s vysokou životní úrovní, přičemž tímto vyniká nejen nad české, ale i nad evropské standardy. Tento motiv gravírujeme pouze na nižší. Při objednání nám napište jméno, které máme na půllitr vygravírovat. Vínová sklenička pískovaná motivem Prahy.


Půllitr se jménem praha

Your content goes eeere. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings. Lesklý skleněný půllitr. Množstevní slevy pro skupinové objednávky sportovních či pivních teamů.


Pro možnost psaní komentářů se přihlašte nebo zaregistrujte. Z velké nabídky produktů z kategorie kancelář si vyberete. Jednoduše najdete to, co hledáte. Popis a parametry naleznete po kliknutí na produkt. Sklo s dobroušeným motivem - Sklo s pískovaným motivesport - Pivní pullitr se jménem a obrázkem, vhodný dárek pro muže.


Půllitr se jménem praha

Vhodné do mikrovlnné trouby. Potisk keramických půllitrů. Optimální velikost fotografie: rozlišení 3dpi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky