středa 5. června 2019

Vtipné půllitry

Svůj oblíbený půllitr má snad každý pivař. S humornými texty se trefíte do černého u každého milovníka tohoto zlatavého moku. Vaše dárkové vtipné půllitry budou tak vtipné , jak vtipný nápis si u nás na zábavné půllitry žertovné objednáte. Kolekce Můj bar, která je zaměřená na párty a oslavy, myslí i na dámské pokolení - na ženy, kte. Rádi bychom Vám představili jeden z nejoblíbenějších pivních dárků z naší nabídky mimo trička, a to běžné i samochladící pivní půllitry.


Vtipné půllitry

Vtipné i elegantní pivní půllitry. Mezi všemi pivními produkty je právě půllitr nejoblíbenějším pivním dárkem. Pro lepší přehlednost jsme kategorii dárkových sklenic rozdělili na skleničky na alkohol - tedy malé i velké panáky či dokonce sady panáků, dále na pivní půllitry s potiskem (s uchem i bez ucha) a skleničky na víno, které mají stopku. Sklenička je praktický narozeninový dárek pro muže i ženu, a proto račte vybírat.


Vážení návštěvníci, jak Vám název opět napovídá, naleznete v této kategorii vtipné alkoholové dárky, které udělají radost především příznivcům výborného českého piva, vynikající moravské pálenky a dalších tekutých dobrot. Tyto ponožky jsou určeny pro sport a také denní nošení. Prosím čekejte, probíhá načítání. Zpět Žertovné předměty. Zobrazit všechny kategorie hraček.


Originální půllitry - sklenice na pivo. Každý chlap miluje pivo. S těmito půllitry se stane z pití piva opravdový zážitek. No kromě tohu zde najdete i jiné půllitr například na čaj. Více dárků pro pivaře najdete zde.


Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Tyto informace mohou být sdíleny s inzerentními společnostmi. V segmentu hrnky, půllitry a panáky totiž najdete pro každého něco.


A to ať už se jedná třeba o zajímavý hrneček pro rodiče nebo prarodiče, nebo půllitr pro vašeho otce. Stejně tak ale kategorie hrnky, půllitry a panáky zaujme zajímavými štamprlemi, a to třeba s netradičním podnosem. Zkrátka dárky spojené s nápoji. Vždyť korbel k pořádnému chlapákovi patří. A nezapomněli jsme ani na něžné pohlaví.


Svlékací korbel osvěží nejen studeným pivem. V nabídce jsou mimo jiné korbely, půllitry , krýgly, které jsou skutečným originálem, tedy ručně vyráběným. Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku Počet. Nabízíme skleněné půllitry na pivo s uchem i bez, lisované i hladké, s dekorem či bez dekoru.


Vtipné půllitry

Půllitry jsou vyrobeny ze silnostěnného skla, jsou vhodné do restaurací, jídelen i domácností. Půllitry na pivo nabízíme s cejchem i bez cejchu, dekorované půllitry mají vtipné obrázky s pivním motivem. Pakliže hledáte narozeninový dárek pro muže, který si rád dá pivečko, pivko či pivo, pak ho jistě potěší stylový pivní půllitr, což je tedy pivní sklenice s uchem či bez ucha, která svým potiskem či balením trefí tak říkajíc hřebíček na hlavičku a obdarovaného potěší i pobaví nejen k svátku či narozeninám. Tento web používá soubory cookie.


Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Maxituplák - Miluju pivo. Dámská sklenice na pivo - Vitamín B. Přihlašte se zdarma do našeho seznamu novinek a budete pravidelně informováni o našich n. Sranda přeci musí být a nevím jak Vy, ale já nikdy nezapomenu na dárky, které mě potěšily a pobavily, které byly vtipné , originální, srandovní a neotřelé. Potřebuje vtipné dárky pro muže, vtipné dárky pro ženy nebo vtipné svatební dary?


V tom případě vybírejte, kupujte a bavte se, neboť smích léčí a obohacuje! Panáky pro ty, co rádi pijí štamprle, půllitry a krýgly pro znalce pivečka a velkých objemů, hrnky a hrníčky pro všechny od babičky po maminku, zamilované i drsné. Projděte si naši nabídku hrnků, panáků a půllitrů a budete překvapeni z množství, které Vám nabízíme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky