pondělí 10. června 2019

Zednické hladítko

Dřevěné hladítko , vhodné pro přímé nanášení jemných omítek, lepidel, štuků nebo k hrubému srovnání natažené omítky. Na štuk, maltu, omítku, lepidla a další materiály se používá hladítko. Při práci můžete potřebovat různé typy hladítek, jako je hladítko nerez, hladítko s filcem, plastové hladítko s molitanem, brusné a nerezové hladítko se zuby a mnoho dalších. Máme pro vás kompletní nabídku hladítek pro všechny typy zednických prací.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13.


Připravili jsem pro Vás přehledný internetový obchod se širokým výběrem technického sortimentu. Najdete u nás ruční či elektrické nářadí, zámky a kování, spojovací materiál, barvy a laky, pracovní a ochranné pomůcky či technickou drogerii. Hladítko plastové - černý filc 250x1mm.


Zednické hladítko

Filcové zednické hladítko 2x 1mm. Křížovník - online křížovkářský slovník zcela zdarma nejen pro Váš počítač. Funguje dobře i na tabletu a mobilu.


Zbylá plechová hladítka jsou určeny pro méně náročné aplikace či příležitostní zednické práce. Všechna plechová hladítka jsou vždy v provedení rovném nebo zubovém. EURO NÁŘADÍ - Velkoobchod nářadím. Vybírejte z širokého sortimentu.


Pěnové hladítko je zednické nářadí z kvalitného plastu od výrobce TOPEX. Pracovní plocha hladítka je velká 2x 1mm a díky nízké hmotnosti se s ním pracuje velmi pohodlně. Pro obkladače a dlaždiče je při práci nepostradatelné zubaté hladítko.


Pomocí zubů nanesete pruhy lepidla o požadované tloušťce - podle velikosti zubů hladítka. Potřebujete nakoupit s hladítkem i další zednické nářadí? Značkové elektrické, ruční a AKU nářadí, zahradní technika a pracovní pomůcky na zahradu jsou naší specializací. Vyberte si zednickou lžíci nebo brusné. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Má ergonomicky tvarovanou komponentní plastovou rukojeť, se zakulacenými rohy a leštěnými hranami. Nabízíme veškeré stavební materiály pro profesionály i kutily. Kvalitně a levně koupíte vše potřebné pro vaši novostavbu či rekonstrukci.


Navíc máme velký výběr zahradního sortimentu, nářadí, čističů pro domácnost, podlah, dveří, oken, u nás si příjdou na své opravdu všichni. BAT Nářadí vyrábí a distribuuje kvalitní ruční stavební nářadí (hladítka, drá.kovačky, vodováhy, pily, metry, l.íce, míchače, vrtačky) a nástroje. Kč 8Kč skladem 7Kč bez DPH.


Zednické nářad í, Stavební. Je využita díky rovné hraně také ke stírání plochy nanášené vrstvy. Jsou i hladítka,určená k nanášení lepidel pod dlažbu a obklady,vybavené po straně zuby. Každý profi i hobby stavař potřebuje ke své práci hladítko. V sekci hladítka naleznete jak hladítko z nerezu, hladítko z gumy na spárování, hladítko nerez se zuby, tak klasické zednické hladítko rovné.


Plastové, dřevěné a ocelové hladítko se nazývá hovorově též natahovák neboli natahovací hladítko.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky