čtvrtek 20. června 2019

Magnetické záložky výroba

Vyskúšajte naše magnetické kalendáre, bločky, záložky aj magnetky s potlačou a obojstranné reklamné magnetky. Vyrobte si vlastní magnetické knižní záložky , které v knize pevně drží. Obdarujte jimi i přátele.


Záložek není nikdy dost. Papírové záložky jsou oblíbenější pro nižší cenu a možnost potisku ofsetem. Dvanáct mosazných záložek. Třeba jako záložky do sešitů nebo knih.


V zemi za devatero horami a řekami je hotel. V tom hotelu mají dvanáct pokojů, každý. Zakázková výroba dle požadavků klienta. Jsou to velmi efektivní a účinné reklamní předměty. Nabízíme velké množství standardních rozměrů, ale i bločky v jakémkoliv tvaru dle vašeho přání.


Dnes objednáte, zítra vyzvednete… a můžete začít číst. Praktický produkt ze sortimentu magnetických reklamních předmětů. Chcete od nás dostávať novinky priamo na váš e-mail?


Majú široké využitie, sú praktickou pomôckou a hodia sa pre všetky vekové kategórie. Výhodou je ich celoplošne. PETG materiálov , na propagačné, obchodné a reklamné účely, s dlhoročnou praxou na európskom trhu. Výroba Spoločnosť Plastiks s. Keďže sa už viac ako rokov venujeme výrobe z plastu na zákazku, vieme naše výrobky prispôsobiť priamo na mieru našim zákazníkom (rozmery, hrúbka materiálu a pod.).


Alucca - Originální autorská tvorba. Loga, motivy, razítka, samolepky, autorské obrázky, přáníčka, viisačky, magnetky, vystřihovánky a jiné. Rozmanité designy pro kamarádku či maminku, vtipné hlášky pro muže. Magnetické filtry a separátory.


Takové záložky vám z knížky nevypadnou. Součástí záložky je i barevně ladící přání, na kterém je záložka umístěna. Do přání můžete vepsat věnování pro obdarovaného. Vrchní stranu budoucí záložky , která pak bude vidět, oblepte průhlednou lepicí páskou. Pokud máte doma laminátor, můžete ji také zalaminovat slabší laminovací fólií, ale udělejte to ještě.


Máte firmu, podnik, či obchod a chcete si nechat u nás vyrobit na zakázku výrobky? Rádi pro Vás vyrobíme reklamní předměty, dárky, či jen věci do domácnosti. Neváhejte nás kontaktovat. Kapesní kalendáříky, vizitky, magnetické karty – velikost kreditní karty.


Vyrábame zápisníky, magnetické záložky a ďalšie výrobky z papiera, s dôrazom na krásu, užitočnosť a príjemné používanie. Ferity, neodymy, magnetické fólie, magnetické pásky, zvedací magnety, magnetické separátory, magnetické upínače, měřící přístroje magnetických veličin. Vaša predstava sa môže stať skutočnosťou.


Klasické magnetky jsou svým základním provedením vhodné pro použití v plošném marketingu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky