čtvrtek 13. června 2019

Penzion moravanka dolní morava

Dolní Morava , v těsné blízkosti lyžařského střediska SNĚŽNÍK a VĚTRNÝ VRCH. Přímo u Chat je parkoviště pro auta. Je situován přímo mezi dvěmi lyžařskými středisky u Slona a Větrný vrch s nádherným výhledem do údolí a na okolní dominanty. Ideální poloha přímo v areálu Větrný vrch dělá z penzionu dokonalé místo k zimním i letním pobytům. Omlouváme se ale z technických důvodů nelze provádět rezervaci na web.


S velkou uctou do kuchyne a velmi milou slecnou obsluhujici je to nesmirne mila kombinace. Chata je přímo na sjezdovce a nabízí opravdový komfort a příjemné ubytování především pro rodiny s dětmi a milovníky zimních radovánek. U dolní stanice lanovky. Vítejte v krajině divoké přírody, rozlehlých luk, hustých lesů, čiré vody a čistého vzduchu, to vše s kulisami vysokých hor tyčících se nad údolím Dolní Moravy. Nebudete chtít, aby Vaše dovolená skončila.


Díky vlídnému přístupu personálu a útulným pokojům, se cítíme být penzionem rodinného typu. Svojí polohou je usazena nad údolím, kterému dominuje nejvýše položený kostel v ČR – kostel sv. Ubytování je vhodné především pro rodiny a přátele. Pod masivem Kralického Sněžníku na vás po celý rok čeká dobrodružství, zábava a spousta zážitků. Příjemný a stylový penzion na vysoké úrovni (lyžárna, gril, společenská místnost).


Náš rodinný penzion nabízí apartmány pro páry i rodiny. Větší apartmány jsou mezonetového typu. Všechny pokoje penzionu jsou vybaveny televizí i WiFi. Celkovou kapacitu penzionu tvoří apartmánů s 26. A bust stop is reachable within 3feet.


For guests with a vehicle, free parking is available. Pension Moravanka : Perfect Restaurant - See traveller reviews, candid photos, and great deals for Dolni Morava , Czech Republic, at Tripadvisor. Restaurace mě zaujala dobrou propagací a tak jsme tam vyrazili na oběd. Příjemně nás překvapil i originální stylový vzhled restaurace, tím ale asi pochvaly končí. Poskytneme Vám standardně vybavené a cenově dostupné ubytování, které zajistí Vaše maximální pohodlí.


Dovolená v krajině divoké přírody, rozlehlých luk, hustých lesů, čiré vody a čistého vzduchu, to vše s kulisami vysokých hor tyčících se nad údolím Dolní Moravy. Velká Morava , Olomoucký Kraj, Czech Republic 131m. Nieder Mohrau, Olomoucký Kraj, Czech Republic 131m.


Provoz: léto, zima, víkendové pobyty, Vánoce. Penzionu Jiřinka, se nachází na úpatí Králického Sněžníku, přímo v epicentru lyžařského areálu a sportovního centra na Dolní Moravě. Informace o ubytování U Žaloudků. Penzion na horách: kapacita osob - pokojů.


Pro rezervaci ubytování používejte náš on-line formulář na stránce CENÍK A REZERVACE. Kromě komfortního ubytování nabízí penzion vlastní wellness centrum. V Dolní Moravě najdeme jeden čím dál víc rozrůstající se park, jmenuje se mamutíkův park, který je založený na vodě. V jeho blízkosti však nedávno nová oblíbená atrakce neboli stezka v oblacích.


Vztyčuje až metrů nad stromy, po té co vyjdete k vrcholu naskytne se vám možnost si vlézt na. V nabídce pro vás máme luxusní horské ubytování v blízkosti sjezdovky, které se zalíbí sportovcům i párům. Levný nábytek pohodlně online bazos sk skladacie stoly Odvoz nábytku, odvoz použitého i nového nábytku např. Nejlepší rodinná dovolená s dětmi na horách.


Poznejte nejlepší rodinný hotel v České republice. Prožijte u nás zaslouženou rodinnou dovolenou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky