úterý 18. června 2019

Silikonová forma na vajíčka

Silikonová forma na vajíčka

Po uvaření vyjměte a vajíčko bez loupání skořápky máte připravené! Můžete uvařit pouze bílek nebo žloutek zvlášť. V balení je celkem formiček na vajíčka. V těchto formičkách připravíte vejce na všechny způsoby.


Silikonová forma na vajíčka

Vajíčka na hniličku, naměkko, natvrdo nebo omelety. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Silikonová forma na vajíčka - lebka.


Překvapte své děti skvělou snídaní v podobě vaječných lebek. Díky průhledné formičce se vždy trefíte do způsobu, kterým jíte vajíčka nejraději. Stačí rozklepnout vajíčko do formy, zašroubovat a uvařit jej na jakýkoliv způsob chcete.


Příprava vajíček nebyla nikdy snadnější a rychlejší. Vážení zákazníci, chtěli bychom vás upozornit na to, že je nyní naše linka plně vytížena, a to převážně ohledně dotazů na ochranné pomůcky. Pokud Váš dotaz není urgentní, nebo nepotřebujete okamžitou reakci, napište nám prosím zprávu prostřednictvím kontaktního formuláře. Budeme se vám snažit odepsat a. S touto vychytávkou nebyla příprava vajíček nikdy snadnější a rychlejší.


Rozklepněte, uvařte a vyklopte! Jednou jsem dělala vajíčka tak, že těstem jsem naplnila polévkovou lžíci a pak vyklepávala na plech. Také lze uvařit pouze bílky nebo jenom žloutky. Po upečení jsem vydlabala vnitřek (udělala prohlubinku), kterou jsem naplnila punčovinou a dvě polokoule spojila do vajíčka , které jsem polila polevou a ozdobila. Byla to piplačka, ale vajíčka byla moc dobrá.


Silikonová forma na vajíčka

Formy na vaření vajec bez skořápky vás naučí připravovat si vejce na desítky nových způsobů. Vytřete formu olejem a vlijte dovnitř vaječnou směs s oblíbenými ingrediencemi - bylinkami, slaninou nebo zeleninou. Formu uzavřete, vložte do vody a vařte. Univerzální silikonová formička pro přípravu tvarovaných sázených vajec, omelet, lívanců a bramboráčků na pánvi nebo v troubě, vhodné i pro přípravu čokolády, želé, pudinku apod.


Běžně skladem více než 1druhů forem. Silikónová forma na varenie vajíčok – zelená. Lze je využít v klasické plynové či elektrické troubě, v mikrovlnce či dokonce v mrazáku. Snadné mytí formy v myčce i ručně je samozřejmostí. Lze ji proto bez obav používat opakovaně.


Veselá silikonová forma pro ještě báječné velikonoce. Díky této formě z potravinářského silikonu si můžete celkem snadno vyrobit veselé velikonoční pralinky z čokolády, nebo třeba ledové kostky. Chcete mať na tomto produkte svoje logo? Informujte sa o možnostiach potlače na tel. Odolná voči teplotám až do 2° C a vhodná do umývačky riadu.


SILIKONOVÁ FORMA VAJÍČKA. Vhodná do myčky na nádobí. Forma silikonová velikonoční zajíčci a vajíčka na čokoládu, tvorbu různého druhu cukroví, marcipánu a pečení z těsta. Raňajky sú dôležitým pokrmom dňa. Urobte si ich ešte lepšími a prekvapte svoje deti netradičnými volskými okami v tvare roztomilých lebiek.


Z praktických silikónových foriem v tvare lebky môžete vyrobiť báječné veselé raňajky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky