pátek 7. června 2019

Věšák na dveře

Věšák na dveře s háčky Compactor Congetti. Detail produktu Do obchodu. Závěsný věšák na dveře háčků Timelife 42x25cm chrom.


Podívejte se, jak je jednoduché umístit věnec na dveře bez vrtání.

Držák je vhodný pro všechny typy dveří s kukátkem. Do dveří není potřeba vrtat ani jinak zasahovat. Kovové háčky s dřevěnými kulatými špičky bezpečně drží doplňky, těžké.


S univerzálním věšákem získáte odkládací prostor pro vaše oblečení! Ideální do koupelny, do kanceláře nebo do ložnice. Dveře se stále dají bezproblémově otevírat i zavírat.


Díky koupelnovým sušákům a praktickým věšákům se budete utírat do suchého.

Jednodušší varianta jsou háčky na ručníky. Držáky na ručníky můžou být otočné, stojací nebo nástěnné. Zvolte podle velikosti koupelny a počtu členů rodiny. Nakupujte od prověřených e-shopů na FAVI.


Zavěste na horní hranu dveří a získáte praktické úložné místo na župany a tašky. Kombinujte s dalšími výrobky ze série ENUDDEN. Nechce se vám vrtat do zdi? Ušetří vám ho háčky a věšáky umístěné na dveřích. Hodí se na dveře od pokojů i na dvířka skříní.


Praktický věšák CARLA lze zavěsit na dveře. Je ideálním doplňkem do šatny. Mějte všechny své svršky přehledně pověšené. Naše prodejny se v souladu s nařízením vlády uzavřely, a to až do 1. Bílá barva věšáku snadno splyne s každým interiérem.


Nové bezpečnostní dveře si stále můžete objednat telefonicky nebo e-mailem.

Záleží nám na zdraví, a proto naši montéři dodržují všechna hygienická opatření včetně nošení roušky. Dostupnost poboček si vždy ověřte. Cenový srovnávač věšáků z mnoha e-shopů.


Nástěnné háčky a věšáky do interiéru. No přeci na stylový a praktický věšák od Compactor! Rázem tak máte uklizeno a ještě vám domov bude zdobit trendy doplněk. Věšák je vhodný na dveře o tloušťce do cm.


Vybírejte podle barev, umístění a stylu na FAVI. Nejčastěji bývají na chodbě dřevěné nebo kovové. Sušáky na prádlo) Hodnocení produktu:.


Se čtyřmi pevnými hliníkovými lištami udrží věšák na dveře Leifheit oblečení o hmotnosti až.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky