úterý 25. června 2019

Test kávovarů 2015

Testujeme různé druhy kávovarů - překapávací, na kapsle, automatické, pákové. Pořizovací ceny se pohybují od několika stovek do tisíců korun. Jedním z nejdůležitějších parametrů v testu kávovaru je výsledná chuť espresa. Chytré hodinky a náramky jsou hit.


Test ukázal i nedostatky domácích kávovarů. Nedostatky se objevily při měření teploty mléčné pěny a teploty hotové kávy v šálku. Podle doporučení odborníků by teplota mléčné pěny měla být °C. Naměřené vyšší hodnoty 9°C či 7°C mohou způsobit, že se mléko rychle přehřeje a nevytvoří se z něj. Rozdíly ve způsobu přípravy kávy u jednotlivých druhů kávovarů s sebou přinášejí i odlišné nároky na znalost jejich obsluhy, ale také odlišnou chuť.


Na dobrou kávu potřebujete pořádný kávovar! Který je ale ten správný a který bude vyhovovat vašim potřebám? Projdeme všechny typy kávovarů a poradíme vám, který si vybrat.


Vybrali jsme proto na základě hodnocení a testů ty nejlepší automatické kávovary a připravili jejich recenze, aby byl váš výběr snazší. Test kávovarů jsme sestavovali tak, že jsme za vás pročetli české i zahraniční testy a portály s hodnocením. Do konečného výsledku jsme také započetli spotřebitelská hodnocení expertů i samotných spotřebitelů. Výsledkem je test „presovačů“ seřazený podle typů, které se nejčastěji objevovali na prvních.


Výhodou automatických kávovarů je jejich vysoká nezávislost na člověku a příprava espressa stisknutím jediného tlačítka. Obsahují zásobníky na vodu a zrnka kávy, mají odpadní zásobníky na použitou kávu a většinou displej, takže vám samy řeknou, co právě potřebují. A vy pak opět jen mačkáte tlačítko. Hodí se do míst, kde lze předpokládat jejich hojné.


The tests would have likely taken place over 3-days. Počet testovaných produktov: 44. Povzbudivé účinky, aroma a chuť kávy tvoří kombinaci, které odolá jen málokdo. Za opravdu dobrou kávou už dnes není třeba chodit jen do kavárny, snadno si ji připravíte i doma nebo v práci díky kvalitním kávovarům, s jejichž výběrem vám pomohou naše nezávislé testy. Dozvíte se, jak si odkaz stojí na sociálních sítích.


Také můžete pokračovat přes klíčová slova k dalším zajímavým odkazům. Vychutnejte si kávu v pohodlí domova díky různým typům espresso přístrojů. Vyberte si z automatických, kapslových nebo pákových kávovarů.


Mezi oblíbená zařízení pro přípravu. Ranní či odpolední šálek kávy je pro mnohý z nás denním rituálem. Současná nabídka kávovarů je opravdu široká. K dostání jsou jak kávovary automatické, tak i pákové a kapslové. Na trhu je v současné době velké množství různých kávovarů a my jsme se rozhodli, že vám s výběrem pomůžeme, abyste si mohli pohodlně vybrat ten nejlepší kávovar na českém trhu.


Proto jsme pro vás sestavili jednoduchý test kávovarů. Pojďme se tedy podívat, jaké jsou možnosti na trhu. Připravujete si rádi kávu na italský způsob? Pak máte na výběr mezi automatickým, pákovým a kapslovým přístrojem.


Každý má svá pro i proti. Vybrali jsme vybrali celkem zástupců všech tří typů a zjišťovali, jak si poradí s přípravou klasického. Nejlepší a nejprodávanější napařovací a parní žehlička.


Recenze, test a rady jak vybrat parogenerátor.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky