čtvrtek 20. června 2019

Podložka pod nohy ikea

IKEA - DAGOTTO, Podnožka, černá, Tato podnožka vám pomůže sedět v dobré pracovní pozici u psacího stolu a snižuje tlak na nohy , záda a krk. Podstavec snadno nakloníte a upravíte na pohodlný úhel pouhým tlakem nohou. Gumové nožičky drží nohy pevně na svém místě na podlaze a chrání citlivé povrchy.


Prozkoumejte naši nabídku podnožek a taburetů z kůže, ratanu, bavlny a jiných materiálů. Můžete si na ně odkládat nohy , ale také na ně můžete posadit hosty či je využít jako úložný prostor navíc a schovat si do tajné schránky třeba knihu. Vyberte si barvu a vzor podle svého vkusu.

Podstavec jednoducho nakloníte a upravíte do pohodlného uhla tlakom nohy. Gumené nohy držia nohy pevne na mieste na podlahe a chránia citlivé povrchy. Podstavce a stolové nohy , kde by sme boli bez nich? Pracovali by sme na zemi.


Nájdite si podstavec, ktorý vám vyhovuje, spojte ho so stolovou doskou a môžete pracovať – posediačky či postojačky. Přidejte k nim stolní desku, a celý outfit je hotový. Můžete vybírat podstavce z masivního dřeva v moderním stylu nebo klasičtější variantu.


Některé mají i police, jež slouží jako úložný prostor navíc (stejně jako kapsy u kalhot).

IKEA - KOLON, Podložka na ochranu podlahy, Chrání podlahu před opotřebením a zašpiněním. Vhodné pro většinu typů podlah a nízkých koberců. Nevhodné pro korkové podlahy nebo vyhřívané dřevěné podlahy.


IKEA - BRÄDA, Podpěra pro laptop, černá, Gumový proužek na spodní straně drží laptop při práci pevně na místě. Okraj udrží laptop na místě. Díky nakloněnému povrchu můžete sedět pohodlně s obrazovkou v úrovni očí.


Na laptopy do velikosti 17. Podložky, podnožky a opěrky pod nohy umožňují uživateli při sezení zaujmout optimální ergonomickou pozici při práci. Nožní opěrky snižují napětí a únavu nohou, zad i krční páteře. Zlepšují oběh krve v dolních končetinách a zmenšují otoky nohou. Podložka pod nohy – výkyvná, nastaviteľná tlakom nôh, protišmyková plocha z čierneho plastu, chrómovaná konštrukcia, výškovo nastaviteľná, uhol sklonu 50–1stupňov, rozmery 47.


Opěrka nohy k počítači snižují napětí a únavu nohou, zad i krční páteře. Zdravotní kolébky s masážní funkcní stimulují akupresurní body a přispívají k vitalitě a zdraví člověka. Free Shipping Available. Check Out Ikea on eBay. Fill Your Cart With Color today!


Kancelářské doplňky Rubrika Podložky na stůl Podložka na stů, 470x3mm, podložka pod kancelářské židle ikea podlozka pod nohy ikea výsledky hledání fráze podlozka pod nohy ikea. Prodám jídelní židle - kusy, původ Ikea.

Detailní popis Podložka pod židli 140x100cm mléčná barva. Ochranná podložka pod kancelářské židle či křesla je vyrobena z polypropylenu. Je vhodná pro všechny typy podlahových krytin - od dlažby, přes vinyl až po dřevo. IKEA - HEAT, Podložka pod hrnec, korek, Jednotlivé podložky lze různě kombinovat, abyste na ně mohli postavit i větší hrnce a mísy.


IKEA - LURVIG, Škrábací podložka , přírodní, Díky této škrabací kočičí podložce rychle a snadno přeměníte klasickou nohu stolu na kmen stromu, o který si vaše kočka může brousit drápky i se protahovat. Podložku na škrabání pro kočky snadno připevníte díky přišitým popruhům. Podložka pod nohy , slouží k nastavení optimální polohy nohou a dobrému krevnímu oběhu v dolních končetinách polohy nastavení výšky s jednoduchým nastavením libovolné úhlování záruka roky. Podložky pod nohy sú konštruované tak, aby umožnili užívateľovi pri sedení zaujať optimálnu pozíciu pri práci, a prirodzený sklon chodidiel.


Opierky nôh tak znižujú napätie a únavu nôh, chrbta a krku. Zaujímavosťou pre chladnejšie obdobie je podložka pod nohy s funkciou vyhrievania. Vyberajte si Podložky pod stoličky podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Vybírejte si Podložky pod židle podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Podložka pod nohy - výkyvná, nastavitelná tlakem nohou, protiskluzová plocha z černého plastu, chromovaná konstrukce, výškově nastavitelná, úhel sklonu - 1stupňů, rozměry 47.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky