pátek 28. června 2019

Mikrovlnná trouba s funkcí pečení

Základní mikrovlnná trouba , která spolehlivě poslouží k běžnému ohřívání pokrmů. Mikrovlnka se skvělým poměrem ceny, kvality a výkonu. Zvládá všechno, co byste mohli.


Ale díky unikátní technologii 6. Whirlpool vám tento spotřebič nabízí mnohem víc - kombinuje totiž kvalitu a rozmanitost s neuvěřitelnou rychlostí a pozoruhodně snadným používáním. Parní trouba je ideální volbou pro zdravé vaření, které zvýrazní přirozenou chuť potravin. Zároveň je možné tyto dvě. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Volně stojící multifunkční mikrovlnná trouba , která se může pochlubit funkcemi jako je AUTO cook, JetStart nebo Defrost.


Vestavná mikrovlnná trouba s funkcí grilu pro více možností při vaření. Pomocí časovače nastavíte požadovano. Rozhodnete-li se pro konstrukci bez talíře, potěší vás snadnější údržba interiéru trouby i komfortnější manipulace s nádobím bez rizika rozbití skleněného talíře.


Objemové rozpětí se pak běžně pohybuje v rozmezí od až do litrů. Nezáleží na tom, jestli ji používáte jen jako doplňkový spotřebič na občasné rychlé ohřátí jídla, na rozmrazování potravin z mrazáku, anebo využíváte mikrovlnou troubu s vyspělými technologiemi na grilování, vaření, či dokonce pečení. W, l, Ventilátor, Samočištění Vestavná trouba Siemens HM 633GNSVestavná pečicí trouba s mikrovlnami Siemens s 10-ti druhy ohřevu. KODDP71X Vestavná trouba s parní funkcí SteamBake Technologie SteamBake přidá na začátku pečení k horkému vzduchu páru, která na pokrmech vytvoří křupavou kůrku, ale uvnitř zůstanou vláčné. Nabízí úrovně výkonu a nastavení času s integrovaným signálním tónem.


Vhodná na grilování, rozmrazování, ohřívání a pečení. Naše mikrovlnná trouba s funkcí grilu vám umožní dosáhnout křupavé kůrky pouhým stisknutím tlačítka. Dosáhněte textury a chuti typické pro pomalé pečení s rychlostí a výkonem.


Automatické pečení - otočným knoflíkem vyberete režim Auto. Následně je třeba zvolit buďto hmotnost pokrmu, nebo délku pečení a vybrat jeden ze dvou. Pečicí trouba s funkcí PerfectBake, PerfectRoast s mikrovlnami: dokonalá kombinace pro dosažení perfektních výsledků pečení. Dbejte na to, abyste s troubou vždy získali minimálně jeden plech na pečení , grilovací rošt, sadu zapékacích misek a ideálně též odkapávací misky či kámen na pizzu. V případě, že trouba nabízí jako doplňkovou funkci pekárnu, potřebovat budete i nádobu na přípravu a pečení těsta.


Užitečné potom mohou být i. Control: intuitivní nastavení díky podsvícenému otočnému voliči. Control30: automatické programy garantují nejlepší výsledky. Horký vzduch zaručí optimální výsledky pečení díky ideální distribuci tepla. A k tomu všemu funkci 6. Funkce Crisp umožní upečení jako při tradičním pečení , ale za podstatně kratší čas. Multifunkční trouba s funkcí CRISP.


Pokud vás zajímá, jak mikrovlnná trouba vlastně funguje a jestli opravdu je nebo není škodlivá, můžete si přečíst náš článek - Jak funguje mikrovlnná trouba. Je pravda, že to chce trochu cviku při stříkání, aby byly banánky stejně silné a dlouhé. Velký podíl má na tom i trouba , která si občas při pečení odpalovaného těsta dělá co chce.


Doporučuji péct pouze na horní a dolní ohřev, nikoliv na horký vzduch. Každopádně učení dělá mistra a pokud se vám to hned.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky