pátek 28. června 2019

Pilka na kosti

Díky kompatním rozměrům a ochranému pouzdru se vejde do každého loveckého batohu, nebo lze připnout na pásek. V nabídce máme také náhradní plátek. Pilka na kosti je vyrobena z karbonové oceli. Oblouková pila na řezání kostí Be.


Pilka na kosti

Toužíte po loveckém či mysliveckém noži s kvalitním ostřím? Máme také kapesní nože nebo sekáčky. Jsou vám pilky na kosti, ne k práci, ale ke zlosti?


This feature is not available right now. Please try again later. Vyzkoušel jsem survival pilku z Číny a když už. Vďaka použitiu kvalitného hliníka sa vyznačuje elegantným a ergonomickým dizajnom. Ruční pila na kosti 450mm.


Rám je z masivní ploché oceli. Chromované spojovací díly. Lakovaná dřevěná, ergonomicky tvarovaná rukojeť. Vyměnitelný ocelový list.


Nepostradatelný pomocník při vyvržení kusu, ideální na zámek i hrudní kost! Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Pílky na mäso nájdu uplatnenie tam, kde už obyčajný kuchynský nôž nestačí.


V ponuke nájdete kvalitné a profesionálne mäsiarske pílky na kosti. Spracúvajte divinu a mäso rýchlo a jednoducho. Poľovnícke pílky na kosti. GIESSER Nerezová řeznická ruční pila na kosti s plastovou rukojetí pro pohodlnou práci.


Délka pilového listu cm. Náhradní pilové listy:. Dom a záhrada - Pilka bazár. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Pilka na kosti

Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Pílky sú ľahké, kvalitné a sedia do ruky. V ponuke máme kvalitné pílky na kosti pre spracovanie diviny a mäsa za najlepšie ceny. Pílka je nerezová a má plastovú rukoväť.


Dĺžka pílky je 4mm a disponuje listom o hrúbke mm. Jemné žvýkací kosti Lukullus jsou chutnou odměnou pro Vašeho čtyřnohého miláčka, pečují o zuby a dásně a zároveň Vašeho pejska zaměstnají na dlouhou dobu. Správny mäsiar si s pomocou pílky na mäso hravo poradí aj s celým prasaťom.


Táto ručná pílka na kosti by nemala chýbať vo výbave každého poľovníka. BCB Adventure strunová odlehčená pila Commando.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky