pátek 21. června 2019

Šrotovník na kukuřici

Šrotovník na kukuřici

Kladívkový šrotovník - mlýnek - obilí slouží ke mletí zrna za účelem výroby krmné směsi. Pohonná jednotka se připojuje do příruby s. S Za výhodnějších podmínek můžete stroj zakoupit i na aukru. Zdarma válce v hodnotě 100. Suché i vlhké zrno, max.


W, obilné i kukuřičné válce, výborný stav. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů šrotovník. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


V naší nabídce najdete vše pro přípravu krmiv pro domácí zvířectvo elektrické šrotovníky a mlýnky na obilí, ruční drtiče kostí, krouhače řepy. This feature is not available right now. Please try again later.


Category Entertainment. Klasický šrotovník na mletí zrn kukuřice, pšenice, ovsa, ječmene a sladu. Tělo je žárově cínované. Pozor, podavací zásobník pro obilovinu je u naskladněných kusů plechový, nikoliv plastový.


Na šrotovníku lze regulovat šrotovací výkon, snadno měnit síta a kladiva, která jdou otočit pro vícenásobné použití. MK 2nebo 400V,síta 3. PANDORA kladívkový šrotovník na mletí obilí aj celé kukuřice včetně oklasku. Rumunský tovární výrobek s masivní kovovou konstrukcí.


Je určen ne na průmyslové, ale občasné domácí farmářské - hobby využití. Na úplném počátku našeho mletí mouky byl klasický šrotovník , ke kterému jsme neměli motor, takže jsme ho používali pouze na ruční pohon. Začínali jsme s ním před cca lety a funguje bez problémů do teď, dnes už se starým stabilním motorem jako šrotovník na obilí pro zvířata. Prodám lis na ovoce o obsahu cca L. Lis obsahuje upínací hlavu, koš, podkladky, půlměsíce, tyč. Koš i pacholata jsou z dubového dřeva bez známek poškození.


Nabízím i drtič šrotovník na ovoce šroťák Kontakt pouze telefonický. Peletovat můžete piliny, seno, slámu, koňský i kraličí hnůj atd. Rychlá návratnost investice. Vari Šrotovník na kukuřici.


Výrobce Vari, prodej v sekci. Autorizovaný prodejce Vari. Videa, návody, diskuse. Určitě jej ale využijí i uživatelé pro. Popis: Prodam srotovnik na obilí, kukuřici.


Nejlevnější e-shop Eshop zemědělské potřeby. Zboží za akční ceny, slevy. Na principu známého prizmového šrotovníku zrna řezačky Maral je postaven nový šrotovník na obilí, kukuřici a jiné materiály.


VARI pohodlně nadrtíme obilí a kukuřici na jemný šrot vhodný ke krmení hospodářských zvířat nebo ryb. Inzerce zdarma, přidejte také svůj inzerát. Bubnový šrotovník na obilí na kukuřici.


Averz Inzerce zdarma Půjčky. Kdo volal Katalog firem Sezn.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky