úterý 18. června 2019

Pražírna kávy pardubice

Královská pražírna vznikla na základě mnohaletých zkušeností s prodejem a přípravou kávy , pravidelnými degustacemi a kurzy pro začínající i zkušené baristy pod jménem rodinné firmy Mlsoun z Hradce Králové. Již let Vám přinášíme to nejlepší ze světa chutí kávy , čokolády, vína a jiných delikates. Každému z nich potom vybereme ideální způsob pražení i přípravy.


A takovým šálkem kávy vám rádi zpříjemníme den. O pražení Kávu pražíme na alternativní přípravy do květnatých, ovocných a sladkých tónů. Tomuto stylu se říká Light City.


Jeho otec, Josef Sýkora, významný obchodník s kávou a koloniálním zbožím, uznávaný znalec a pražič kávy , ho nechal vyučit obchodním příručím, tehdy významnému řemeslu, aby v úctě k tradicím pokračoval v malém rodinném obchodě. Pražírny kávy v Pardubicích. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Káva roku – Kávovary Sýkora, CAFÉ MONTANA, s. Rodinná pražírna kávy Dobrý kafe.


Vlastní směsi káv, pronájem kávovarů Saeco, pravidelné dodávky čerstvé kávy , servis pronajatých kávovarů, příslušenství ke kávě. Hledáte české pražírny s kvalitní kávou? Máme kompletní přehled! Kávu střežíme od zrnka na plantáži až k šálku lahodné kávy na vašem stole. Jsme česká pražírna kávy.


S nejvyššími nároky hledáme pěstitele nejlepších kávových zrn. Ke každému zrnku kávy pohlížíme s respektem, který si plně zaslouží. Tak jako všichni, kteří se podíleli na tom, že může být ve vašem. Vítejte v našem obchodě.


Milujete vůni čerstvě upražené kávy ? Stejně jako víno, tak i káva nabízí jemné odstíny v chuti v závislosti na jejím původu. Různé způsoby pražení kávových zrn spolu s různými původy pak nabízí nepřeberné množství chuťových kombinací. Prodejce kávy a kávovarů Gaetano Daneli.


Frolíkova pražírna kávy v Borohrádku vyrábí a prodává kvalitní zrnkovou a mletou kávu. Nabízíme pražení kávy na zakázku - privátní značka. Putovní pražírna Pardubice. Objevte vůni čerstvě pražené kávy. Kavárna je zavřená, ale kávu a příslušenství si můžete stále koupit na e-shopu kavárny.


Kompletní řešení kávy do vaší kavárny, restaurace či firmy. Nabídka exkluzivních sypaných či porcovaných čajů a horkých čokolád. K odběru sortimentu dodáme do bezplatného užívání nový kávovar značky LaCimbali. Zajišťujeme pravidelný servis. Přinášíme vám pravidelně aktualizovaný přehled českých pražíren kávy.


V seznamu můžete hledat podle míst nebo přímo podle konkrétního názvu pražírny-kavárny. Zabýváme se také doplňkovým prodejem kávového vybavení. Protože jsme kouzlo čerstvé a kvalitně připravené kávy v našem okolí postrádali, začali jsme si kávu pro svou potřebu, a postupně pro potřebu našich přátel, pražit sami. V Praze provozujeme kavárny, cukrárnu a také eshop, který voní kávou.


Mamacoffee je pražírna kávy , která provozuje kaváren a vlastní řemeslnou pekárnu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky