pondělí 6. června 2016

Barmanska sada

Pro amatérského nadšence i profesionálního barmana je barmanská sada velmi důležitým pomocníkem. Pokud patříte mezi ty, kdo rádi experimentují a připravují koktejly, pak se bez této sady neobejdete ani vy. Barmanská sada tvořítek, GIESSER. Sada má jednoduchý a minima.


Barmanska sada

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Není nad pohodové posezení u vína či osvěžujícího míchaného drinku. Přejeme vám nádherné Vánoce.


Největší obchod barmanských potřeb. Upozorňujeme zákazníky, že v souladu s nařízením Vlády ČR jsme nuceni omezit provoz naší provozovny v Ostravě na ulici 28. Vybavení barů, restaurací a kaváren. SAGAFORM Bar Drinkset – koktejlová sada.


Jeden z nejoblíbenějších doplňků barmanů také známý jako drátěný strainer. Slouží jako sítko do shakeru či míchací sklenice pro oddělení ledu od tekutiny. Prohlédněte si cenové nabídky na XD Design barmanská sada James od obchodů na Zboží.


Udělejte si přehled o cenách. Zákaz prodeje alkoholu osobám mladším let. Při převzetí zboží bude ověřen váš věk.


Základná barmanská sada pre domáce miešanie koktailov pre začiatočníkov. Všetko z nehrdzavejúcej ocele. V této kategorii najdete vše pro víno a barmany.


Nerezové shakery, Soupravy na víno, vývrtky a další pomůcky a náčiní. K č (Euro) na objednání. Shaker pro dva happy hour 5ml ADVENTURE - STANLEY.


Barový set Start 3-dílný - Leopold Vienna. Praktická sada , která obsahuje nádobku na led z kleštěma, cooler na nápoje a shaker. Celek je vyroben z nerezové oceli ve stříbrné barvě.


Minimalistický, klasický vzhled. Stylový shaker vyroben z nerezové oceli slouží k míchání a ochlazení nápoje. Barové náčiní,speed otvíráky, lopatky na le muddlery. Naše sada pro přípravu míchaných nápojů obsahuje všechno, co budete pro přípravu podle klasických koktejlů receptů i podle vlastní fantazie.


Díky přehlednému uspořádání v boxu sáhnete a hned máte v ruce přesně to náčiní, které je zapotřebí. Nerezové náčiní se snadno omývá a nekoroduje, navíc i opravdu reprezentativně vypadá. Praktická barmanská sada od Tescomy Barbarella obsahující šejkr, otvírák, odměrku, kleště na le sítko, barmanský nůž a míchátko.


Náčiní je vyrobené z prvotřídní nerezové oceli a poloprůhledného plastu. Je vhodné do domácností i profesionálních barů. Inzerát tescoma domácí barmanský set v okrese Ostrava-město. Promichá ingredience tak, aby měl koktejl či míchaný. Příprava domácích drinků nikdy nebyla snazší.


V Tescomě pro vás máme takové vychytávky, díky kterým budou vaše domácí alko i nealko drinky stát opravdu za to!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky