úterý 28. června 2016

Ohříváček na pivo bazar

Ohříváček na pivo se stojánkem ⛔ Někdo byl rychlejší. Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte. Můžete mi zde zadat svou e-mailovou adresu a jakmile se ke mě stejný produkt znovu dostane, pošlu Vám upozornění.


Nebo si můžete vybrat z podobných produktů. Materiál: nerezová ocel, víčko s. Starý hospodský ohříváček na pivo. Rozměry: základna x 70mm, výška 150mm. Slouží na zvýšení teploty Vašeho studeného piva.


Prodám starý ohříváček na pivo. Dohoda o ceně možná i nezávazná prohlídka. Nacházíte se: Obchod Svět- piva. Komu se ledově chladné pivo příčilo, objednal si nerezový váleček.


Po naplnění teplou vodou slouží k ohřátí příliš studeného piva. Pro snadnou manipulaci a zavěšení na okraj sklenice je opatřen úchytem. Popis: Prvorepublikový, alpakový ohříváček ,včetně stojánku.


Návod na použití ohříváčku na pivo. Včetně praktického stojánku. Starobrno Inzerát byl odebran z oblíbených. Symbolem TOP jsou označeny nabídky, kter. Ostatní - Ohrivacek na bazar.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Dům a zahrada - Chlazeni na pivo bazar. Vybírejte z inzerátů.


Inzerát otvíráky na pivo v okrese Hlavní město Praha, cena 100Kč, od Tomna Sbazar. S logem PILLSNER URQUEL. Budweiser je již prodán).


Možno poslat při platbě předem na účet. Mohu odprodat nové hodiny na COza 9Kč, plnit lahve na biogon nebo CO odprodat tlakové lahve apod. Stroje - Pivni chlazeni bazar.


Video návod na použití ohříváčku na pivo. Příliš studené pivo lze temperovat dle potřeby, jednoduše naplňte ohříváček teplou nebo horkou vodou, uzavřete uzávěr a zavěste jej na kraj půllitru do piva. Díky speciální konstrukci je pivo ve chvíli temperované. Po použití lze ohříváček odložit do stojánku. Obří nafukovací chladící půllitr.


Hledáte způsob, jak si při Garden party vychladit pivečko tak, aby mělo tu správnou teplotu? Stojan slouží pro jednoduché odložení ohříváčku. Stojan i ohříváček jsou vyrobeny z nerezové potravinářské oceli. Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i- Bazar.


Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. Prodam nevyužitý minipivovar, jedna se o kompletní zařízení, včetně lednic s termostatem, nerezové spilky, srotovniku, chladičů, plynového horaku a spoustu dalšího příslušenství na domácí vaření piva. Sestavu jsem koupil před nějakou dobou jako kompletní, ale nikdy v ni nevaril.


Mladá Boleslav - Obešli jsme několik podniků, kam se chodí na pivo,a pátrali po ohříváčcích.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky