čtvrtek 23. června 2016

Stroj na výrobu placek bazar

Příprava pro výsek motivů na placky. Stáhněte si soubor se všemi rozměry placek pro přípravu grafiky. Doporučujeme rovněž si důkladně prostudovat manuál k obsluze Vašeho stroj SuperButton, kde naleznete další detaily a tipy ohledně použití vhodného papíru, jak tisknout okraje, čemu se vyvarovat, apod. Naše stroje SUPERBUTTON jsou právoplatně nejprodávanější stroje pro výrobu reklamních placek na českém a slovenském trhu. Možnost výroby kusových i tisícových sérií.


Výhodou je možnost výměny. Prodám stroj na výrobu placek plus dvě matrice 20mm a 44mm. Návod na výrobu placek Varování Pečlivě si přečtěte varování v této části manuálu před prvním spuštěním stroje ! Předejdete tak případným zraněním a škodám. Zajistěte aby do stroje nevnikla žádná kapalina ani kousky kovu. Britských ostrovů, kvalitně zpracovaný, pěkný design.


U tohoto lisu je možnost vyměnitelných matrich různých velikostí, bez nutnosti kupovat nový lis. Manuální lis na výrobu placek. Balení obsahuje pouze vlastní lis s kolejnicí. Součástí nejsou žádné matrice ani komponenty. Ty je třeba dokoupit zvlášť.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Inzeráty Stroj - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar. Stroj je určen pro běžnou a vyšší produkci.


V ceně stroje je jedna zvolená matrice. Nepoužívané a odložené (kvôli prechodu na inú činnosť). Vhodné pro kusové, střední i větší zakázky. Zadejte název produktu.


Matrice, lisy, vysekávače Je zde zboží. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Nově v naší nabídce na základě Vašich četných přání objevíte také hranaté placky (magnetka nebo stojánek) v rozměrech 50x50mm nebo 54x78mm.


Fotografie všech produktů a kompletní přehled viz níže na této stránce. Není to sice hudební nástroj ale nejvíc placek si nechávají dělat hlavně kapely tak snad se bude někomu hodit. Průměrná produktivita výroby je 3ks za hodinu.


Stroje pro výrobu placek a 500ks materiálu ZDARMA. SEMPER CORPORATION SRO Pořiďte si nyní nejprodávanější stroj pro výrobu placek – SUPERBUTTON – a aktuálně k němu obdržíte 500ks materiálu pro výrobu se spínacím špendlíkem zcela ZDARMA ! Nože jsou originál Alpine a jsou oboustranné , otočení nože zabere pár minut. Nejnutnější vybavením pro výrobu placek je STROJ CZa MATRICE požadované velikosti a samozřejmě KOMPONENTY, ze kterých vyrobíte placky. Dalším praktickým pomocníkem jsou VYSEKÁVAČE, zde je dobré volit produkt podle toho kolik budete placek vyrábět.


Nabízíme různé výsekové stroje , které mají reálnou produkci od 100. Plackovač - Stroj na výrobu placek (butonu, badgů) - inzerce, prodám. V původní krabici s návode. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Nabízíme kvalitní zmrzlinové stroje k výrobě točené zmrzliny a stroje na výrobu ledové tříště za výhodné ceny. Ročně pronajmeme cca 2zmrzlinových strojů a na naše zmrzlinové stroje máme ty.


Ak chceme náš gastronomickú prevádzku obohatiť o ponuku domácich cestovín, sú pre nás kompaktné stroje na výrobu týchto domácich cestovín nenahraditeľným pomocníkom, ktorý nám zabezpečí rýchle vymísení cestá na výrobu cestovín, ale aj vykoná aj vytvarovanie podľa rôznych druhov a veľkostí. Kategória Výrobná linka - bazár. Vyberajte z 2inzerátov.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky