úterý 21. června 2016

Porcelánová konvička na mléko

Rhinoware nerezová konvička na mléko , objem 3ml. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Ideální pro prodloužení lunga.


Detail produktu Do obchodu.

Kč Pengo Spa Konvička na mléko 300ml Skladem. Velikost: Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce. Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Vergnano prodává se svým logem i konvičku na mléko ze silnostěnného porcelánu. U mléka či smetany je také nutné udržet stálou teplotu po dobu servírov.


Popis Galzone konvička na mléko – krabička 2ml. Inzerát Konvička na mléko v okrese Hlavní město Praha, cena 80Kč, od Poláčková na Sbazar. Inzerát porcelánová konvička na mléko v okrese Praha-výcho cena 105Kč, od kpb1na Sbazar.

Popis: Možnost osobního vyzvednutí v Mnichovicích Praha-východ nebo v Praze Kutnohorská. Profesionální baristická konvička vhodná pro domácí baristy, kteří pracují s krátkými tryskami. Některé domácí kávovary mají na trysce hliníkový nádstavec, ten je nutné sundat, aby tryska správně fungovala.


Pokud ho však sundáte, tak tryska nedosáhne na hladinu konvičky s objem litru a větší. Džbánek na smetanu Grey Heart 200ml. Drobná konvička na mléko se hodí k podávání nahřátého mléka k espressu či menší kávě.


Překvapte své přátele a přichystejte jim kávu jako v pravé kavárně. KLÍČOVÉ VLASTNOSTI MLÉKOVKY - nezávadný potravinářský materiál - údržba – po použití. Porcelánová krabička na mléko l - Galzone.


Starožitná ČESKÁ porcelánová konvička na mléko. Doba dodání (od obdržení platby) 1-dny. S dopravou 1K č, osobně v placeBruntál. Nikdo nepřihazuje, buďte první. Pokud chcete vašemu mléku či smetaně pořídit opravdu krásný obal a ještě si stylově ozdobit stůl, tato porcelánová konvička je určitě skvělý tip.


Moderní mátová barva se bude hodit k odstínům bílé i šedé. Sadu si u nás můžete doplnit o konvici na kávu nebo na čaj. Ke každému stolování s přáteli či rodinou patří dobrá káva nebo čaj.


Abyste mohli horké nápoje elegantně servírovat, je na trhu široká nabídka servírovacích konvic originálních designů a tvarů, určených pro nejrůznější nápoje.

Krásná porcelánová vintage konvička na čaj s motivem červených květů a zelených lístků se zlatým lemováním. Součástí je i druhá uzavíratelná nádobka (např. na cukr) se stejným motivem. Objem konvice cca 6ml. Nádobka má podobný objem jako konvice.


Na ceně se lze případně domluvit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky