úterý 7. června 2016

Spz se jménem do auta

Free Shipping Available. Lowest Prices on Top Items. Inspired by Trending Stories. Bay Gifts to the Rescue. Možností volby vlastní barevné kombinace. Nenahrazuje oficiální SPZ. SPZ s vlastním nápisem.


Spz se jménem do auta

Vyrobeno ze slitin lehkých kovů, s logem EU - CZ, podklad všech registračních značek je reflexního provedení. Plechové cedulky jsou originálním doplňkem do auta , kanceláře, dílny, kočárku apod. Můžete je připevnit dvojicí přísavek nebo zavěsit přímo na zeď. Tento koncept tvoří 1nejpo. Imitace registrační značky auta se jménem Gustav.


Značka se jménem je používána jako označení na kočárek, kolo, odrážedlo, elektrická autíčka. K dispozici na výběr v rozměru od 1× mm, až po velké provedení jako je originální značka ve velikosti 5× 1mm, které je populární za oknem nákladního auta. Neznáte někoho kdo do toho dělá? V okamžiku nedodání zásilky přebíráme zodpovědnost a utracené peníze vám sami vracíme. Nyní ke každé objednávce nad 5Kč dostanete dárek.


Spz se jménem do auta

Ten si sami vyberete přímo v košíku při objednávce zboží. Dejte ostatním řidičům jasně najevo, s kým mají na silnici tu čest. Darujte originální jmenovku s vlastním návrhem a věnováním. Fantazii se meze nekladou. Plechová cedulka je originálním doplňkem do auta , kanceláře, dílny, kočárku apod.


Na zakázku s jakýmkoliv Vašim textem či jménem ! A staničku si většinou dává do auta řidič, málokde ji tam nechá dát zaměstnavatel a. CB domluvil cestu domů. Vůně do auta Vše pro domácnost Vše pro vaše fotografie. Běžná cena 2Kč 1Kč 1Kč. Rohy tabulky jsou zaoblené.


Spz se jménem do auta

Plastová tabulka Na 2mm PSH je nalepena tištěná fólie s laminací, která chrání proti oděru a povětrnostním vlivům. V jedné ruce nesu dítě, v druhé SPZ. Nakládám dítě, poutám ho do sedačky. Obcházím auto, nasedám. Vidím paní, jak na mě zběsile mává.


Chtěli byste mít například za sklem vašeho auta netradiční státní poznávací značku se svým jménem ? Nebo byste ji rádi věnovali svým známým pro pobavení? Tyto hotové texty jsou za 89kč za kus. Vyrobeny jsou ve vysoké kvalitě z tvarovaného plechu s vytlačovanými písmeny.


Samolepka na auto se jménem dítěte- kluci v kšiltovkách Samolepka na auto s obrázkem sourozenců - kluci v kšiltovkách. Není na tom nic těžkého když i já uplnej amatér to dokázal :D Jen bych rád podotknul: Začněte raději nahoře než dole, je to sn. Mohou být použity jako pomůcka při modlení, ale také stále častěji jako modní a dekorativní předmět do auta.


Může se to stát každému řidiči: ráno najde na parkovišti auto bez registrační značky, někdo si ji odnesl. Podnapilá legrácka nebo krádež ze škodolibosti se však může prodražit především majiteli auta - pokud s ním bez značky vyjede do ulic.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky