pondělí 20. června 2016

Tescoma home profi 13 dílů

Třináctidílná sada nádobí HOME PROFI představuje prémiovou výbavu pro každou domácnost – dva hrnce a tři kastroly s poklicemi, dva rendlíky bez poklice a jednoduchý mlékovar. Devítidílná sada nádobí HOME PROFI představuje základní výbavu pro každou domácnost – dva hrnce a dva kastroly s poklicemi a rendlík bez poklice. To vše v prvotřídním provedení a exkluzivním designu profesionálního gastro nádobí. Curved peeling knife HOME PROFI, cm. Utility knife HOME PROFI, cm.


Tescoma home profi 13 dílů

Originální design spojený se špičkovými vlastnostmi prvotřídního nerez nádobí – to je řada HOME PROFI. Užijte si stylové profesionální vaření ve své vlastní kuchyni! Dál už hledat nemusíte! Vynikající pro použití v domácnostech i profesionálních kuchyních. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, opatřeno extra silným sendvičovým dnem a masi.


Jedinečná sada obsahující i mlékovar. Druh ohřevu: plyn, elektrika, indu. Co by měla obsahovat dobrá sada nádobí? Několik základních hrnců, kastrolů a rendlík. Sady pak lze rozšířit o další kousky podle toho, jaká kuchyně vás nejvíce oslovuje.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Nejlevnější e-shop NetObchodak.


Tescoma Nerezové sady nádobí do vaší kuchyně. Zboží za akční ceny, slevy. Nádobí HOME PROFI je vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, opatřeno extra silným sendvičovým dnem a masivními širokými úchyty. Jsou vyrobené z kvalitní nerezové oceli v matném provedení, které je velmi pohodlné na údržbu.


Nerezové rukojeti jsou k nádobí připevněny bodovým svárem, který odizoluje teplo. Silné sendvičové dno dokonale rozvádí a akumuluje. Skladem ks- vhodné pro všechny typy sporáků – plynové, elektrické, sklokeramické a indukční Záruka let. TESCOMA krájecí deska HOME PROFI 40xcm. Plastovými poklicemi zdarma nádobu nejen uzavřete, ale můžete nábobí bez obav i stohovat a ušetřit tak místo v lednici.


Sada nádobí hrnců nere. Bonusem navíc je mlékovar s nálevkou, jehož používání si velice oblíbíte. Celkem tedy získáte dílů exkluzivního nádobí.


Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš. Vynikajúci pre použitie v domácnostiach i profesionálnych kuchyniach. Vyrobené z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele, vybavené extra silným sendvičovým dnom a masív.


Vhodné pre všetky typy sporákov - plynové, elektrické, sklokeramické a indukčné. Antiadhezní nůž univerz. Samozřejmostí je celonerezové provedení nenáročné na údržbu. Vhodná na všetky typy sporákov – plynové,. Tvarovaný a brúsený pre maximálny účinok pri použití.


Po použití umyte a osušte, vhodný do umývačky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky