středa 8. června 2016

Lahev argon prodám

Možno dokoupit redukční ventil za 60-Kč. Dobrý den, prodám tlakovou lahev ( argon ) 50L. Tlaková lahev ARGON 8l vč. Popis: Bezešvá ocelová tlaková lahev s náplní ARGONU 4. Lahev je opatřena uzavíracím ventilem s výpustným závitem G? Lahvový ventil obsahuje pojistné zřízení chránící tlakovou nádobu před roztržením při zvýšení tlaku vlivem teploty.


Z1za 4kč z shopu svářečky. Na svářecích kabelech nové kabelové spojky S1za 4kč. Předpisově nalakovaná láhev na Argon z hasičáku.


Koupil jsem ho od jedné paní po dědovi, ale neuvědomil jsem si, že má jiný závit než ty na co, takže jsem ho nepoužil, ale jeho stav je vzhledově dobrý, takže by měl být v pohodě. Nasadil som aj povodnú rúčku z hasičáka, je to veľmi praktické pri prenášaní. Natočenie ventilu, naplnenie plynom. Celý nedočkavý som nasadil redukčný ventil, zapojil celú zostavu a poďme to skúsiť. To je niečo úplne iné ako som doteraz vo zváraní s MMA.


Hasicak hasiči pristroj. LAHEV ARGON najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Láhvový ventil Argon Tak teda čistenie. Vyrobil som si z kefy na komín (existujú rôzne veľkosti, vybral som si taký, ktorý s miernym násilím prejde cez otvor fľaše) čistič, šup ho do fľaše, a hore, dole, hore, dole. Svářecí technika: platba a doprava „Akce víkend“ nejen na svářecí techniku!


Svařovací technika na splátkový pro. Záruka Záruční doba u výrobků GTM se prodlužuje v případě, že spotřebitel předloží výrobek k servisní prohlídce u autorizovaného servisu pravidelně každý rok. Nova tlakova lahev 8L vcetne naplne argon 4. Pí a lze ji plnit v cele EU nebo vam lahev naplnime za 3kc. K lahvi lze zakoupit i budík za 9kc. Hradiste, Hodonína a okoli.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. V katalogu nemáme podrobnější informace o argon lahev. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Dekor: bílá - zlatý dub.


ZDARMA dovezeme do Olomouce,Vyskova,Zlina,Uh. Kojenecká lahev Nuk, prodám , na prodej. Skříňka na klíč Suchovod Hydrantový box Hadice Spojky, klíče, savice.


U lahví se neplatí žádný nájem. Acetylén – Argon – Dusík – Helium – Kyslík – Oxid Uhličitý – Vodík. Prodám plastové okno Aluplast 180cm x 1cm.


Inzerce – lahev argon , nabídky – prodám , prodej, inzeráty. Argonova bomba na svarovani nerez a hliniku Argon mpa 1atm l. Plná láhev Argon COmix NOVÁ ml 2bar. Kvalitní, italské oblečení značky A-PRO u.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky