čtvrtek 9. června 2016

Plechové dózy bez potisku

Plechové dózy a krabičky. Protože je o naše plechové dózy stále větší zájem, seřadil jsem je pro lepší přehlednost do několika kategorií. Najdete zde nejen klasické čtvercové a obdélníkové dózy s rozmanitými potisky, ale také plechovky ve tvaru auta, srdce, kufříku,.


Velkoobchod a maloobchod s dózamy na potraviny - Dózy se vyrábí z pocínovaného plechu, využití na uskladnění potravin, balení koření do dózy na koření, jako reklamní dózy , naše dózy jsou obaly se širokým uplatněním dle přání zákazníka. Skvěle na nich drží oblíbené magnetky. Vyrobíme vám plechové dózy dle vašich představ.


Můžete je použít jako obal na potraviny, lahve, čaj, kávu, sušenky, bonbony, papírové kapesníčky a další. Rádi vyrobíme také pokladničky, obaly na pastelky, plechová pouzdra a další krabičky, které potřebujete. Tyto plechové krabičky jsou vhodné na sypaný čaj. Ideální dárek pro milovníky čaje. V nabídce jsou i atypické rozměry a velikosti.


K některým plechovkám nabízíme ve stejném dekoru i keramiku nebo porcelán - hrníčky, konvice, talířky či jiné. Uherské Hradiště dodá na zakázku plechové krabičky, dózy i podnosy. Dodáme krabičky potištěné ofsetem i stříbrné bez potisku - sériová výroba. Krabičky jsou tištěny ofsetovým tiskem s možností prolisu víčka nebo těla krabičky. Cenovou nabídku lze zpracovat na základě dodaného náhledu designu.


Praktický doplněk nebo dárek. Bezpotisku, Praha (Prague, Czech Republic). Neplaťte víc než musíte! Kvalitní oblečení není vždy spojené jen s luxusní značkou. Naším cílem je nabízet kvalitní oblečení které se vám bude.


SKLADEM ⭐Možnost koupě na SPLÁTKY bez navýšení. Zabýváme se internetovým prodejem dóz na potraviny z pocínovaného plechu. Nabízíme reklamní dózy či dózy na koření, pokladničky, valentýnské, vánoční a velikonoční dózy , dózy s potiskem i bez potisku a bonbónové dózy. Prodáváme dózy kulaté, čtvercové, obdélníkové, oválné, šestihranné a další.


Obaly s vlastním potiskem (logo) na alkohol, tabák, CD. Výroba kovových krabiček na zakázku. Vybírejte si Dózy na potraviny podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. EP line Inteligentní plastelína 80g pastelová druhů. ULTRA Plastelína je unikátní hmota s výjimečnými fyzikálními vlastnostmi.


Reklamní bonbóny, sladkosti a cukrovinky a čaje jsou skvělým a navíc lahodným nosičem pro vaši reklamu. Zákazníci, klienti i hosté je vděčně přijmou jako milou pozornost při příležitosti firemních akcí, výstav, dětských dnů nebo otevírání nových provozoven. Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. Možnosti potisku produktu Sypaný čaj v plechové dóze. Standardní provedení ocelových sudů - uvnitř surové, vně lakované.


Pro DÁRKY, KTERÉ svojí povahou nebo materiálem NEJSOU VHODNÉ PRO ŽÁDNÝ POTISK je ideální variantou branding pomocí samolepky. Kartonové krabice a boxy z vlnité lepenky. Nabízíme všechny velikosti krabic, přepravní paletové boxy, obaly a krabičky.


Zakázková výroba krabic.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky