pátek 17. června 2016

Baumatic myčka chyba e1

Baumatic myčka chyba e1

Do zveřejnění článku, v případě zájmu o tuto problematiku, kontaktujte prosím technickou podporu na e-mailu: l. Po opětovném zabudování myčky na své místo se tato rozběhne, nějakou dobu myje a potom se program přeruší a naskočí chyba E1. Protože Baumatic neustále vylepšuje své produkty, vyhrazuje si právo učinit změny. Mycka cca roky nebyla pouzivana. V základu je to velmi jednoduché, myčka ukáže chybový kó my ho musíme rozluštit a vyřešit.


To však jde těžko pokud nevíte, co chybový kód znamená. Proto jsme pro vás sepsali seznam nejčastějších chybových kódů a jak je vyřešit. Musíte však počítat s tím, že. Na minidispleji se objevi E- chyba E01.


Už máme prolezený celý net, 100× pročtený návod a myčka stále dokola opakuje výše popsaný scénář… Nevíte někdo,co jí chybí, nebo kde jsme při prvním spuštění udělali chybu? Order Your Baumatic Spare Parts Online Now. Na dotaz co značí chyba E, sdělil, že to je něco s přítokem vody, že máme zmáčklou hadici či ucpaný přívod vody, nebo malý tlak.


Přívod vody i hadice je OK, tlak je cca atm. Zkoušel jsem připojit myčku jinde i na větší tlak, ale nepomohlo to. Před opravou čerpadla myčka několik let na svém původním místě myla.


Tyto červené dvířka a dekor okolní kuchyně je na produktové fotografi pouze pro marketingové účely. Na dveře myčky je možné instalovat kuchyňský dekor zákazníka nebo jako originální příslušentví dodat nerezový dekor včetně madla DWD600SS, Baumatic. Kohoutek přívodu vody není otevřen. Odpadní hadice je příliš vysoko. Ujistěte se, že systém připojení je dle instrukcí v manuálu.


Zdarec, Potřebuju pomoc! Díky elektronické řídící desce jsou myčky vybaveny samodiagnostickým systémem. Pokud dojde k poruše, modul odešle kód DTC do kódu DTC. Pokud zjistíte, že myčka nádobí Krona vydává na tabulce chyb. Porucha teplotního čidla.


Detailně snímá vnitřní teplotu, vlhkost a čistotu vody myčky. Získané informace posílá řídícímu mod. Arrange a visit from a Baumatic engineer. Myčka Baumatic BDW17NT chyba EStav.


Baumatic myčka chyba e1

We’ll arrange for a Baumatic engineer near you to call in and fix your appliance, at a time that’s suitable for you. Prosim, nevite, co znamena chyba Eu myčky nadobí baumatic BDS461SS? Jen bych si to rad potvrdil, nez zavolam servis. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.


If you do need an engineer to visit your home, help is at hand. Integrovaný snímač OWI dodává 6. Chybové kódy myček Whirpool “ Pavlína 14.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky