čtvrtek 30. června 2016

Čokoládové suflé s italem v kuchyni

V míse vyšleháme vejce s cukrem a rozpuštěným máslem, přidáme rozpuštěnou čokoládu, kakao a postupně přisypáváme hladkou mouku. Krémem naplníme cukrářský pytlík a plníme formy (například na muffiny), které nejdříve vyplníme kusem pečícího papíru, aby se krém nepřipekl ke stranám. Sufle alla cioccolata ( Čokoládové suflé ) Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Lahodná buchta uvnitř s tajemným čokoládovým překvapením.


Čokoládové suflé s italem v kuchyni

Jak na tento neskonale lahodný recept vám poradí Ital v kuchyni. One thought on “ Čokoládové suflé ze tří ingredienc. A víte, že si ho nemusíte připravit jen na sladko, ale že můžete vyzkoušet také slanou variantu? Hrášek se k jeho přípravě dokonale hodí.


Nadýchané suflé chutná po vytažení z trouby báječně, poslouží také jako netradiční pohoštění návštěvy. Oblíbený kuchař Emanuele se vrací s novou dávkou receptů ze slunné Itálie - nebudou chybět ani zajímaví hosté. Budete překvapeni, jak rychlý a jednoduchý je recept na pravé francouzské krémové suflé ! Potřebujete jen kvalitní čokoládu s vysokým obsahem kakaa, trochu smetany, cukru a pět vajec. S Italem v kuchyni - SONG Nitramos Nitrámek.


Unsubscribe from Nitramos Nitrámek? Stránky pořadu televize Prima obsahující videorecepty. Naše stránka Vám nabízí unikátní archiv více jak 3video receptů. Hledejte podle slova (např. hovězí, název receptu, předkrm, špagety) v červeném vyhledávácím boxu nahoře nebo podle kategorie z nabídky a okamžitě máte k dispozici všechny recepty na hledané téma, které jsme pro Vás s Emanuelem v minulosti vařili.


Počet porcí: Suroviny. Ve speciálu pořadu Teď vaří šéf připravil Zdeněk Pohlreich klasický francouzský dezert, čokoládové suflé. Trochu si ujíždím na pořadu s Italem v kuchyni a tento recept se v něm objevil minulou neděli. Je to neskutečná kalorická bomba (hlavně pokud servírujete se zrzlinou jako já), ale neuvěřitelná dobrota.


Čokoládové suflé s italem v kuchyni

V jiné míse utřete žloutky s cukrem, přidejte hladkou mouku, rozpuštěnou čokoládu a dobře promíchejte. Z bílků vyšlehejte sníh a opatrně ho vmíchejte do čokolády. Vzniklou směsí naplňte připravené formičky a prstem očistěte okraje, aby suflé nabývalo rovnoměrně. Grilovaná makrela s gurguglione.


Italská čočka se salsicciou. S italem v kuchyni čokoladovy dezert recepty, které budete milovat. Panna cotta s karamelovým krémem. Zabaglione - žloutková pěna.


Suflé je dezertík nenáročný na suroviny, o to však náročnější na odhadnutí doby pečení. Mělo by být zvenčí krásně upečené a uvnitř tekuté, tedy upečené ani málo, ani moc, zkrátka akorát. Většinou si suflé dáváme jen v restauraci nebo kavárně, protože ačkoliv k přípravě suflé není potřeba žádné speciální vybavení, může být tento úkol dosti náročný. Při výrobě suflé na vás číhá hned několik nebezpečí, pokud se vám je ale podaří překonat, můžete se těšit z lahodného dezertu s horkou čokoládou uvnitř. Mísu přikryjeme utěrkou a necháme odstát v teple, aby těsto řádně nakynulo.


Až bude těsto nakynuté, vypracujeme z něj dva bochánky, ze kterých pak rukou vytvoříme dvě silnější placky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky