středa 15. června 2016

Malá domácí pálenice

Destilační přístroj do každé rodiny. Vítáme Vás na naší stránce, kde najdete kompletní nabídku destilačních soustav s kapacitou začínající na 25l, určených k pálení malého množství kvasu, případně ke druhé destilac,i až po soustavy s kapacitou 350l určených zejména pro komunitní a profesionální pálenice. Na model pálenice jsme použili kvalitní hliníkové slitiny, s černým eloxovaným povrchem, který výborně odolává korozi i vysokým teplotám.


U modelu mobilní pálenice uplatňujeme stejné technologie a postupy, které používáme při výrobě dílců pro náročná průmyslová zařízení, elektroniku a letectví. Vlastní pálenka, jen tak pro sebe a pro radost přátelům, je často pro Čechy malá svátost a rodinná chlouba.

Domácí výrobci mezi řečí a panáčky něčeho ostřejšího pak rádi přidávají k dobru i nějakou tu technologickou finesu, díky níž má pálenka vynikající chuť a není bolehlav. Jenže není radno radovat se moc nahlas. Z výroby pálenky může být pěkná. Palírna 35L, 60L, 80L, 100L 1L domácího destilačního přístroje. Měděná pálenice : Směšovač zabraňuje spálení hustého kvasu.


Mícháním se kvas rovnoměrně zahřeje a odpaří se. Rychlejší destilace, méně paliva, ekonomické využití. Kryt pálenice se zatěsní vodou, bezpečné a.

Jistota je jistota, chápu, ale chlapi, jaký desetitisíce? Pálenice a jejich výroba DURATIVA PRECIZ s. Slad ječmeny UZENÝ 1kg Whisky Bourbon Pivo MEGA AKCE - Doprava ZDARMA ! Zabýváme se výrobou, prodejem a servisem destilačních technologií všech typů a velikostí, s kotli o objemech od litrů až po velké instalace o objemech 3litrů a více. Vlastní pálenice je pro mě snem již od vysoké školy, spoustu let jsem šetřil a nyní jsem koupil vhodnou nemovitost k rekonstrukci na pálenici. Projel jsem již spoustu pálenic, všechny jsou vzhledově velice podobné, však co také na pálení nového vymýšlet, že. Jedná se o pálenici s rektifikační kolonou, kde objem kotle je 1litrů.


Stolní palírna vám splní váš sen o doušku alkoholu - Grappy - vaší vlastní výroby. Pálenku vyrobíte z jakékoliv odrůdy vína. Soupravu pro destilaci snadno složíte a víno vypálíte dle přiloženého návodu. Domáce pálenice totiž nepodliehajú povinnej registrácii a úrady.


Maďarsku vystriedal turizmus za lacným domácim alkoholom. Prihraničné pálenice na juhu stredného a východného Slovenska aj preto hovoria o zlej sezóne a odleve zákazníkov, zatiaľ čo maďarské zažívajú nápor. Pěstitelské pálenice ovocné lihovary a. Malá domácí palírna určená pro výrobu jemného destilátu z vína.


Skleněná destilační kolona umístěná na stojánku z mosazi.

Modely mobilní pálenice jsou vyráběny v malých limitovaných sériích a jejich precizní zpracování, funčnost a použití kvalitních kovových materiálů z nich dělá zajímavý, sběrateli vyhledávaný technický unikát. Moravany prohibice nezastavila. Kraj, který je proslulý slivovicí a jinými ovocnými pálenkami, které se dříve pálily v každé druhé chalupě, si umí poradit.


V centru Olomouce už se prodávají malé domácí palírny. Odkaz na stránky firmy Hanita jsem dal záměrně do rubriky Oficiální výrobci destilačních kotlů, protože vaše stránky nemusí číst jen domácí paliči. Nechci firmu nijak prosazovat, ale nemyslím si, že se nějak liší od ostatních oficiálních výrobců a dodavatelů pálenic jako např.


Majitelia majú dlhoročné skúsenosti v potravinárstve a liehovinárstve a po analýze regionálnych potrieb sa rozhodli umiestniť ju v centrálnej časti Turca v Sučanoch, len km východne od Martina na hlavnom ťahu ZA-RK, aby bola dostupná pre väčšinu klientov Žilinského kraja. VITAJTE NA NAŠICH STRÁNKACH! Firma MEDIENKA sa zaoberá výrobou, predajom a servisom destilačných prístrojov - domácich páleníc. Pôsobíme ako na Slovensku tak aj v zahraničí. Tato provozní doba platí od 1. Provozní dobu samozřejmě pružně upravíme podle potřeb zákazníka a to podle domluvy na vedle uvedených telefonních číslech.


Zabýváme se pěstitelským pálením kvasu dovezeného klientem, používáme nejmodernější destilační zařízení. Ke každému zákazníkovi přistupujeme idividuálně dle jeho požadavků. Profesionální poradenská činnost v pěstitelském pálení. Jednokotlový systém s rektifikační.


Predám visoko kvalitné domácé palenice roznej vekosti. Naše výrobky si možete tiež obhliadnut v našej predajni v Rimavskej Sobote,Skolská 17. O metyl nemusíš mít strach, jak tady někteří nadhazuji. Vzorky nam testoval známý a kvalita byla vyšší než z palenice.


Návratnost je rychlá, velmi rychlá doplněno 10.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky