pondělí 27. června 2016

Kolo traffic skříňka

Kolo traffic skříňka

The globally operating Geberit Group is the European leader in the field of sanitary products. Geberit operates as an integrated group with a very strong local presence in most European countries, providing the best value when it comes to sanitary technology and bathroom ceramics. Seznamte se s dalšími výrobky KOŁO. Fotografie produktů slouží pouze k ilustrativním účelům.


Kolo traffic skříňka

Závěsná skříňka se dvěma zásuvkami s mechanismem tichého dovírání a dvěma chromovanými úchytkami. Slouží pro kombinaci s nábytkovým umyvadlem. Kompatibilní modely naleznete v PŘÍSLUŠENSTVÍ.


Důraz u této série byl kladen na maximální jednoduchost používání při kombinaci hranatých tvarů koupelnového nábytku a zaoblené koupelnové keramiky. Dvířka s mechanismem tichého dovírání, pevná polička, nastavitelné skleněné poličky, zrcadlo na vnitřní straně dveří, chromovaná úchytka. Kolo Traffic skříňka pod dvojumyvadlo 120cm, se zásuvkami, jasan bělený. Free Shipping Available. Barevné provedení lesklá bílá.


Kolo traffic skříňka

Doba dodání cca 5-dní. Nábytkové umývátko ze série Traffic od firmy KOLO. Umývátko má dva otvory pro baterii a hranatý design. Balení neobsahuje sifon ani baterii.


Koupelnová řada Traffic se vyznačuje modním, městským designem ve spojení s vysokou funkčností. Zásuvky otvíráte pomocí chromovaných úchytek. Skříňka je v barevném provedení bílá. Nosnost zásuvek je kg.


Lehké obdélníky, hra s. Uchytka ještě zabalena. Roh skříňky je lehce naražen (viz foto). Expresné doručenie po Slovensku! KOLO TRAFFIC skříňka pod dvojumyvadlo 117x65cm závěsná, lesklá bílá.


KOLO Traffic skříňka pod umyvadlo 7x 6x 4cm, bílý lesk Barva: bílá lesklá. Hranaté umyvadlo které lze kombinovat se spodní skříňkou. Umyvadlo ze série Traffic od firmy KOLO.


Zajímá vás Nábytek skříňka pod umyvadlo nebo obecně Nábytek do vaší koupelny? Prohlédněte si sekci Sanitární keramika a. Traffic postranní skříňka vysoká , závěsná, bílá nejvyšší kvalita za atraktivní cenu. Rozměry: x 1x 2cm. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Pro další inspiraci se podívejte do kategorie Koupelnový nábytek, kde naleznete související produkty a další produkty od tohoto výrobce Kolo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky