středa 8. června 2016

Okay mikrovlnky

Vďaka týmto vlnám sa molekuly vody v jedle rozvibrujú, a keďže vibrácie vytvárajú teplo, čím sa jedlo vo vnútri mikrovlnky zohreje. Aké sú výhody mikrovlnky ? Mikrovlnné rúry ohrievajú potraviny rýchlejšie, než keby ste ich zohrievali na varnej doske. Dovnútra mikrovlnky môžete umiestniť akúkoľvek nádobu s jedlom. Patrí k najlacnejším typom mikrovlnnej rúry.


Jej funkciou je zohriať a rozmraziť jedlo. Za celým procesom ohrievania potravín stojí magnetrón, ktorý vyžaruje rádiové vlny na špecifickej frekvencii, ktorá spúšťa molekuly vody v potravinách. Ako sa atómy začnú trieť o jedlo vzniká teplo, pri. A protože mikrovlnky už nevyužíváme jen k ohřevu oběda nebo čaje, většina modelů je vybavena celou řadou funkcí. Základem jsou přednastavené programy pro přípravu konkrétních jídel a pochutin, velmi oblíbené jsou funkce grilu a rozmrazování.


Příznivce zdravého vaření potěší programy pro pečení a smažení bez. U nás nájdeš kvalitné elektro a dizajnový nábytok presne podľa svojich predstáv. Nakupuj tam, kde je to OKAY. Táto stránka využíva súbory cookies za účelom skvalitňovania služieb zákazníkom. Prehliadaním tohto webu vyjadrujete súhlas.


Elektro a nábytek OKAY Široký výběr elektra a nábytku skladem Expedice zboží do hodin Doprava na 1prodejen ZDARMA OKAY. Mikrovlnné trouby nebo-li mikrovlnky , jsou určeny především na rychlí ohřev potravin pomocí mikrovln. Mezi nejprodávanější mikrovlnky patří ty, které mají jednoduché, manuální ovládání.


Důležitou roli při výběru ideální mikrovlnky hraje vnitřní objem, který standardně nabízí kapacitu okolo nebo l, výkon zajišťující rychlost a kvalitu ohřevu i vaření a funkce. Samozřejmostí je nastavení výkonu pro ohřev a funkce rozmrazování. Velmi vyhledávané jsou funkce grilu a Crisp pro pečení pizzy. Mikrovlnná trouba dokáže zastat obrovský kus práce při vaření.


Výběr založte hlavně na tom, k čemu jí budete používat. Běžně dostupné mikrovlnné trouby dokáží ohřívat, grilovat, péct, rozmrazovat, vařit v páře i kombinovat několik činností najednou. Nejlevnější mikrovlnné trouby zaručené kvality naleznete na HLEDEJCENY. Můžete si vybrat z velkého množství levných mikrovlnek nejrůznějších objemů a výkonů. Přehled zboží s největší #128175; slevou.


Internetový obchod Okay má ve své nabídce i Mikrovlnky. Najlepšie sú mikrovlnky s čo najvyšším výkonom a čo najnižším alebo rovnakým príkonom. Za malé mikrovlnky sú považované tie s objemom až l, mikrovlnky s objemom nad l sú rozmernejšie. Do malých nič viac ako tanier nedostanete, do väčších. V kategórii sporáky a mikrovlnky nájdete sporáky elektrické, plynové, aj kombinované, ako aj voľné stojace, či vstavané mikrovlnné rúry.


Okrem spotrebičov sa tu nachádza aj príslušenstvo a doplnky. Voľne stojace mikrovlnné rúry sú obľúbeným spotrebičom v každej modernej domácnosti. Zohrejte si svoje jedlo rýchlo a jednoducho.


Vyššie modely zvládnu aj rozmrazovanie, pečenie a grilovanie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky