pondělí 20. června 2016

Ibc kontejner 1000l prodej

V nadrzich nebyli zadne oleje ani chemikalie jsou perfektne ciste. Kazda nadrz ma koplet vicka. Vsechny nadrze jsou z velice silneho plastu a po revizi.


They provide a stackable, palletised storage solution that is designed to be moved using a forklift or pallet jack. Poměrně velká variabilita příslušenství umožňuje jeho použití za různých provozních podmínek, např.

Dle nařízení vlády je prodej fyzickým osobám pozastaven. IBC kontejner Inzerát byl odebran z oblíbených. Předností je kromě objemu také široké využití a prvotřídní kvalita. Symbolem TOP jsou označeny nabídky, které si uživatelé zaplacením zvý. IBC nádrže Před výběrem IBC se podívejte na stručný článek Jak vybrat IBC nádrž.


IBC má vstupní otvor 1 nebo 40cm, výpustní otvor 5cm (2) nebo 8cm (3). Na nabízené zboží se vztahuje 1 garance kvality a záruka spokojenosti, tj navrácení peněz za zboží po dobu 30dní. Jedná se o stohovatelné obaly.

Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. IBC repasovaný kontejner je vhodný pro přepravu a skladování kapalin. Klapkový výpustný ventil zaručuje bezpečný a přesný odběr kapalin různé viskozity. Nažloutlá vnitřní nádoba, částečně zrezlá konstrukce - vhodné pro zahrádkáře na užitkovou vodu.


Nejnovější Combo Excelsior vyniká mimo jiné svými rozměry, které jsou vhodné pro všechny typy přepravy po celém světě. Plastové kontejnery splňují vysoké hygienické standardy a. Nádrže lze buď důkladně vypláchnout pomocí wapky, či případně nechat pryskyřici vyschnout - vytvrdnout a poté ji pouze vyklepnout. Prodám asi kusů i jednotlivě tyto velmi pěkné kanystry plastové od trestí, příchutí, sirupů do limonád.


Obsahy většinou - litrů. Využívá se především v chemickém, agrochemickém, farmaceutickém a potravinářském průmyslu. IBC KONTEJNERY - OD PRŮMYSLU AŽ PO ZAHRADU. Velkokapacitní kontejner IBC.


Neporušená nádoba je vyčištěná chemickou cestou a vypláchnuta horkou vodou. Litre IBC (Intermediate Bulk Container). IBC (TOTE) containers made from strong durable blow moulded HDPE high-density polyethylene. Zahrádkáři je mohou použít jako nádrže na užitkovou vodu.


Kontejner vhodný pro přepravu a skladování kapalných látek.

Vhodná na zahradu, na dešťovou vodu. Klec a paleta může být v horším stavu - orezlá, chybějící špalky. Stále však plní svou funkci. Vnitřní nádoba je vypláchnutá, však může být na pohled zažloutlá.


L na paleti (metalna drvena plasticna) s ventilom za istakanje. Jsou vyčištěny za použití šetrných mycích a odmašťovacích prostředků. Cenovou nabídku Vám individuálně zpracujeme dle vašich požadavků na jejich kvalitu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky