úterý 7. června 2016

Napařovací hrnec do mikrovlnky

Nádobí do mikrovlnné trouby. Napařovací hrnec do MVT. Sada dílů, které se stohují na sebe.


Do spodní části nalijete vodu, do dalších misek vložíte potraviny, přiklopíte pokličkou a můžete vařit. Jedná se vlastně o zdravou přípravu potravin nad párou, bez tuků. Příprava potravin je navíc velmi rychlá a úsporná.


Kromě vaření Vám tento. Obsahuje vyjímatelný napařovací koš, víko s uzamykacími klipy Sistema KLIP. Parní hrnec do mikrovlnky.


V mikrovlnné troubě je možné připravit dvě jídla najednou, bez přídavku oleje a tuků. Stačí položit vodu na spodní misku a umístit potraviny do horních přihrádek: maso, ryby a zelenina budou za okamžik hotovy a připraveny k ochutnání. Ve speciálním nádobí jídlo ohřejete, uložíte v lednici, a nově dokonce i uvaříte! Riady do mikrovlnnej rúry.


Bez víka je pekáč odolný až do 3° C, s víkem do 1° C. Pro ty, kdo si nechtějí pořizovat hrnec pouze na jediný účel, může být skvělou alternativou parní hrnec na sporák neboli napařovací hrnec. Do hrnce se nalije voda, která se na sporáku přivede k varu, čímž se bude tvořit pára a ta bude ohřívat pokrmy. Praktický napařovací hrnec určen do mikrovlnné trouby je navržen pro vaření zeleniny, ryb a drůbeže. Odvzdušňovací ventil na víku umožňuje ohřev s nasazeným víkem a tím zabraňuje.


Turbo hrnec do mikrovlnné trouby – Guláš, polévka nebo pečeně, s tímto turbo hrncem do mikrovlnné trouby budou dušená masa hotová rychleji. K dostání je mnoho plastového nádobí do mikrovlnky , např. Unikátní napařovací hrnec do mikrovlnné trouby PURITY MicroWAVE je vynikající pro snadné a rychlé vaření v páře i ohřívání a rozmrazování pokrmů v mikrovlnné troubě.


V čem napařovací hrnec PURITY MicroWAVE vyniká? Vajíčka, čokoládové muffiny, kuřecí špízy, řepné chipsy i grilovaného lososa – všechny tyto i další dobroty lze snadno připravit za pár. Inzerát Tupperware - napařovací hrnec do mikrovlnky v okrese Pardubice, cena 180Kč, od Moncina Sbazar.


Popis: Prodám napařovací hrnec , nepoužitý. Ideální na knedlíky, zeleninu. Dá se použít oboustranně i pro vyšší kusy zeleniny. Sítko se vloží do mělčí nebo hlubší části hrnce a přiklopí druhou částí.


Samozřejmě u nás najdete také levné hrnce, ale i hrnce pro profesionální gastro kuchyni. Stačí je složit, do spodní části nalít vodu a ihned můžete připravovat potraviny na páře. Pohybujte se po své kuchyni jako pravý šéfkuchař. Z vlastní zkušenosti víme, že s pár šikovnými pomocníky je to skutečná hračka. A když jsou navíc od české značky Tescoma, víme, že máme vystaráno.


O produktu Tento napařovací hrnec je vynikající pro snadné a rychlé vaření v páře a ohřívání i rozmrazování pokrmů v mikrovlnné troubě. Praktický plastový hrnec na rýži, na brambory i těstoviny, napařovací a speciální hrnec , miska na omelety, vařená i sázená vejce nebo užitečný poklop je přesně to pravé plastové nádobí do mikrovlnky , co se jen tak nepoškodí a příjemně se s ním manipuluje. A nezapomeňte, v akcích a slevách koupíte veškeré. Hrnec na rýži PURITY MicroWAVE je vynikající pro snadnou a rychlou přípravu až porcí dušené rýže v mikrovlnné troubě bez rizika rozvaření, připálení či překypění. Plastic Forte hrnec do MW kulatý l. Sáčky do mikrovlnné trouby k sterilizaci Baby Ono.


Sterilizační sáčky do mikrovlnné trouby je rychlý, jednoduchý a bezpečný způsob, jak sterilizovat láhve, dudlíky, odsávačky. Využijte pro vaření v páře hrnce postavené přímo na plotně. Ušetříte místo na lince i jednu zásuvku.


Z běžného hrnce se stává hrnec napařovací díky parnímu nástavci - z nerezu, varného skla nebo silikonu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky