pátek 24. června 2016

Forma na brumíky tescoma

Forma na brumíky tescoma

Co myslíte, jsou na pečení lepší silikonové nebo kovové formy? Každá má jistě něco do sebe, proto má TESCOMA obě varianty v mnoha oblíbených tvarech a pro každý typ moučníku. Každá má iste niečo do seba, preto má TESCOMA oba varianty v mnohých obľúbených tvaroch a pre každý typ múčnika.


Tescoma Nastavitelná forma na dort kulatá DELÍCIA. Jaké má forma na knedlíky DELLA CASA další výhody? Pružné a dokonale skladné silikonové formy vynikající pro pečení sladkých i slaných pokrmů bez nutnosti vymazávání a rizika připálení.


V nabídce formy na dorty a klasické moučníky včetně unikátních forem na madlenky, muffiny, vafle, vanilkové rohlíčky, oříšky, mušličky, hvězdičky i makronky. Nabízíme nejen praktické rozkládací kovové formy s antiadhezním povlakem, ale i žáruvzdorné silikonové formy na dort. Ty se hodí zejména pro přípravu kulatých nebo čtvercových dortů. S našimi formami žádný dort nepřipálíte a zároveň se vám budou hodit i na přípravu moučníků různých velikostí.


Každý teď na Velikonoce hravě zvládne upéct perfektního velikonočního beránka. Forma na beránka s dokonalými tvary. Stačí mít odolnou keramickou formu s pečlivě tvarovanými detaily – díky nim bude váš vlastnoručně upečený beránek každý rok vypadat jako živý. Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování.


Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Zdravé domácí tyčinky připravíte ze směsi sušeného ovoce, oříšků, semínek, obilovin, medu apod.


Plát těsta se nanese na vykrajovací formu a pomocí válečku se najednou vykrojí až kousků cukroví nebo pečiva. V nabídce formy na plněné ravioli a raviolini, vykrajovací formy na vánoční a velikonoční cukroví, vanilkové rohlíčky, sušenky, slané tyčinky a polštářky a vykrajovací forma na mřížkový koláč. Vyrobeno z prvotřídního odolného plastu, vhodné do ledničky a do myčky nádobí.


Vynikající pro přípravu domácího pečiva kaiserek a raženek, pomocí tvořítka vytlačte v bocháncích těsta hluboký dekor (cca mm nad povrch podložky) a těsto upečte. Recept na tradiční domácí trdelník uvnitř. Formu najdete na internetu pod heslem „ forma medvídek“, v domácích potřebách či v některých elektrech. Medvídky můžete plnit i tak, že do formy rozprostřete tenkou vrstvu těsta, na ni dejte dílek čokolády či lžičku pomazánky a překryjete dalším těstem. Pečící forma na muffiny, materiál: silikon, nepřilnavý povrch, žáruvzdorné do 220°C Pečící forma na muffiny Granid Daimond Line od firmy BerlingerHaus se stane oblíbeným pomocníkem při pečení.


Forma na brumíky tescoma

Kovové a silikonové formy pro nebo klasických muffinů i kovové formy s prvotřídním antiadhezním povlakem pro mini muffinů. Vďaka silikónovému nepripalujúcemu materiálu už pred pečením nemusíte formu vymazávať tukom, pečie rýchlo a rovnomerne , hotový múčnik možno ľahko vyklopiť. Prvotřídní kovové a silikonové formy na pečení pro nízkých i vysokých bábovek včetně rozkládacích kombinovaných forem pro pečení domácích bábovek nebo dortových korpusů. Vynikajúca na ľahké tvarovanie domácich laskoniek, pečenie sušienok a pod.


Vyrobená z prvotriedneho žiaruvzdorného silikónu, odolná do 2°C. Vhodná do plynovej, elektrickej a teplovzdušnej rúry, možno umývať v umývačke. Návod s receptom je súčasťou balenia. Nabízím dvě formy z tescomy, jsou jako nové, vajíčko ještě zabalené, nepoužito.


Forma na brumíky tescoma

Dále nabízím formu na brumíky , málo sehnatelná, použita 2x, takže jako nová. Soudek jako nový, použit asi 3x na limonádu. Poštovné vyšší, pošlu jako křehké zboží, jinak nabízím osobní odběr na Praze 9. Akce na téma forma na dort najdete na Skrz.


Slevy na značku TESCOMA. E-shop a kamenné predajne s pomôckami a potrebami na pečenie a varenie. Vhodné do plynové, elektrické a horkovzdušné trouby.


Forma na brumíky tescoma

Vybavená vyberateľnou vložkou pre ľahké odstránenie zvyškov vykrojeného cesta.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky