čtvrtek 9. června 2016

Sklenice na klíčení

Miska na klíčení je praktickým řešením pro rychlé naklíčení semínek a umožňuje snadnou manipulaci i péči o semínka. Misky na klíčení semínek a také sklenice na klíčení semínek se snadno udržují a také skladují. Sklenice na klíčení Obje700ml. Je vyrobena ze zdravotn.


Praktická sklenice na klíčení semínek s elegantním stojánkem. V skle lze pěstovat různá semínka zeleniny, luštěnin, obilí nebo mikrobylinek, semen řeřichy, brokolice, ředkve a rukoly. Naklíčovací sklenice Zdravý den, je vyrobena ze zdravotně bezpečného skla. Má speciální šroubovací víčko opatřené síťkou z nerezové. Pokud byste chtěli vyzkoušet ještě ekonomičtější řešení, můžete si podobné nakličovadlo vyrobit sami ze sklenice , plátýnka či mušelínu a gumičky.


K takovým činnostem patří také domácí pěstování klíčků, ke kterým potřebujete pouze semínka na klíčení a další příslušenství jako například misky na klíčení , sklenice či jiné nádoby na klíčení a vodu. Nakličovací sklenice je krásná a jednoduchá pomůcka, jak si doma během několika málo dnů připravit chutné a enzymy našlapané klíčky, které dodají Vaším pokrmům spousty nutričně bohatých látek. Eschenfelder III 7ml. Barevné provedení keramického podstavce antracit.


Použít je na ozdobení pečiva nebo hotových pokrmů, přidávat je do zeleninových nápojů, dresinků, omáček a polévek nebo je můžeme jíst samostatně. V našem širokém sortimentu potřeb pro klíčení nechybí ani náhradní příslušenství, které zahrnuje zejména sklenice a držáky. A nezapomněli jsme ani na semena na klíčení , takže zdravým, doma vypěstovaným klíčkům už nestojí nic v cestě! Na obrázku je sklenice na klíčení vyobrazena pro ilustraci s naklíčenými semeny. Klíčidlo na semínka tuto práci udělá automaticky za vás.


Tato krásná sklenice na klíčení je ozdobou každé kuchyně. Je určená na klíčení malého množství semínek nebo jednodruhových potravin. Stojánek udrží sklenici nakloněnou, takže z ní postupně vyteče všechna voda a klíčky vám. Použité materiály a zaoblený tvar sklenice s velkým hrdlem umožňují její snadné mytí.


Díky elegantnímu designu bude naklíčovací sklenice Zdravý den účelným a vkusným doplňkem každé kuchyně. Jednoduchá cesta k výživným klíčkům. Díky sítku se klíčky snadno proplachují a neplesniví. Navíc sklenice může tvořit v průběhu pěstování i pěkný a estetický kuchyňský doplněk.


Materiál: sklo, nerezové sítko, hliníkové víčko. Semínka, nádoby na klíčení a pěstování. Speciální potraviny a doplňky. Prkénka na krájení a servírování.


Sklenice na klíčení

Odšťavňovače Kuvings, Fermentor Kuvings. Návod klíčení semen Vložte semena do sklenice , našroubujte víčko, zalejte dostatečným množstvím vody minimálně do ¾ nádoby a nechte namáčet po dobu uvedenou na obalu semen. Používejte ke klíčení semínka v BIO kvalitě, aby jste skutečně získali maximum prospěšných látek.


Tam Vám i poradí a ukáží co jsou fazolky mungo. Jsou to takové malé fazolky, jakoby boby, ale patři mezi fazolky. Jsou tmavozelené barvy a při klíčení jen na misce ve vodě tvoří velice křehké a chutné klíčky již za pár dní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky