úterý 28. června 2016

Náhradní díly eta neptun 2404

Mnoho ND ETA vedeme skladem. Náhradní díly ETA - Katalog Náhradní díly ETA. Dodáváme náhradní díly na veškeré nové i starší typy spotřebičů ETA. ETA na vysavače, žehličky, roboty, šlehače, mixery, pekárny chleba, vařiče, sušičky.


Pravidelná výměna filt. Zobrazit detail Držadlo hadice vysavače universální mm.

Nalezeno: produkt ů. Hubici parketovou využijete ji jako náhradní hubici, pokud původní u vysavače již dosloužila. Vhodná pro rovné povrchy - lino. Nejhledanější výrazy jsou náhradní díly na vysavače Eta , příslušenství k vysavači Eta , hadice, textilní sáčky nebo náhradní díly na spotřebiče Eta. Další náhradní díly i příslušenství si můžete vybrat s pomocí menu nalevo.


Nabízíme kompletní sortiment náhradních dílů i příslušenství na vysavače ETA. NÁHRADNÍ DÍLY A PŘÍSLUŠENSTVÍ – Nářadí, stroje a spotřebiče – Uhlíky. Drziak vysavaca ETA NEPTUN.


ETA , lze nahradit i Philips, Hylla apod.

Typ konstrukce: podlahový. Zvládá nejen klasické suché vysávání, ale dokáže vysát i vodu z. Je bez náplní – nabízím ji buď na náhradní díly nebo k oživení provozu. Hubice, hadice, trubky, turbokartáče, štěrbinovky, minihubice, nástavce na údržbu auta - všechno pro komfortní vysávání. K tomuto produktu máme v nabídce toto přísušenství a náhradní díly.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Můžete si vybrat sáčky do vysavače, filtry a další příslušenství. Tyto sáčky jsou plnohodnotnou alternativou k originálnímu výrobku. Sáčky s takto jemnou filtrací nejsou vhodné pro vysávání popela a brusného prachu. Cena s DPH: 3Kč Cena bez DPH: 2Kč: Sklade.


Zásilky jsou expedovány každý pracovní den. Uspořádaná nabídka sáčků do vysavačů ETA. Vážení zákazníci, naše prodejna je pro osobní odběr uzavřena. Nabízíme sortiment papírových a syntetických sáčků do vysavače ETA.


V seznamu sáčků do vysavače značky Eta je u názvu vždy uveden typ vysavače, pro který je sáček určen. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš. Cena : 35- Tento výrobek není možné momentálně objednat.


Zkuste si prosím vybrat z podobných výrobků.

PRO VYSAVAČE - PŘÍSLUŠENSTVÍ - M. Mezi nejvíce poptávané náhradní díly patří skleněné talíře, rolery, unašeče, motorky otáčení talířů, slídové mica desky, pojistky VN a žárovky. V seznamu hadic na vysavače značky Eta je u názvu vždy uveden typ výrobku, p.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky