úterý 25. října 2016

Automatický kotel na uhlí

Na trhu je k dostání ve výkonech od až do kW, s hořákem ve výkonech 2-kW, podle potřeby zákazníka. Z důvodů nedostatku uhlí ( ořech 2) v uhelných skladech jsem byl donucen koupit uhlí kostka moc dobře to nehoří a hlavně kotel - šnek hodně trbí když rozmačkává velke kusy uhlí. Kotle na uhlí jsou stále jedním z nejčastějších zdrojů tepla pro Vás domov.


Automatický kotel na uhlí

Poslední dobou jsou čím dál tím více v oblibě automatické kotle na uhlí. Ovládání čerpadel automatického kotle na uhlí. To znamená, že při spálení menšího množství paliva získáváte více tepla. Jen pro srovnání, starší kotle na uhlí dosahují účinnosti kolem až procent.


V další fázi se firma zaměřila na vývoj cenově dostupnějšího automatického kotle. Tyto automatické kotle na uhlí s označením EkoScroll EKONOMIC byly zařazeny do 4. Automatický kotel s nižším výkonem než kW ale bývá obtížné sehnat. Jedná se o výkonovou řadu 2 3 a kW.


Dalším produktem je automatický kotel na pelety BETA. Prodám automatický kotel na hnědé uhlí ořech nebo dřevní pelety nebo dřevo! Ani v nejširším místě totiž nepřesahuje délku 4mm a výšku 9mm. Zplynovací kotle na hnědé uhlí (dřevo) Zplynovací kotel na hnědé uhlí C18S.


Jsou konstruovány pro spalování hnědého uhlí a dřeva jako náhradního paliva (zátop), na principu generátorového zplynování s použitím odtahového ventilátoru (S), který odsává spaliny z kotle. Kotel na dřevo s rotačním spalováním. Vitoflex 300-RF je automatický kotel na tuhá paliva pro dřevěné peletky, štěpky a třísky s maximálním obsahem vody procent. Posuvný šnek plynule přivádí palivo na pohyblivý rošt kde dochází ke zplyňování.


Automatický kotel na uhlí

Spalovací komora na dřevo dosahuje délky až cm! Kombinovaný kotel splňuje 4. EN 303- a tím i nejpřísnější emisní hodnoty vypouštěné z kotle do ovzduší. Automatické kotle na pelety (dřevní), černé uhlí a hnědé uhlí jsou určeny k úspornému vytápění, u něhož je kladen důraz na automatický provoz a minimální nároky na obsluhu.


Přináší skvělí komfort do rodinných domů i velkých provozů. Hledejte… Vložit nabídku. V kotli je možno spalovat i pelety s vyšším obsahem kůry a jiné formy nestadardní peletizované biomasy. Oceloplechový kotel na hnědé uhlí a dřevní pelety, automatický podavač paliva.


Automatický kotel na uhlí

Zařazen do Kotlíkových dotací, splňuje EKODESIGN. Co byste mi doporučili? Jaký je automatický kotel na tuhé palivo? Některé zásobníky na palivo si vystačí i na dní.


Myslete na to, protože nebudete stále doma a vracet se do studeného domu není. Prosíme zákazníky o upřednostnění doručení zboží zásilkovou společností, osobní odběr zboží možný pouze po domluvě na tel. Možnost topení jak automaticky oříškem nebo peletami.


Automatický kotel na uhlí

Máme Viadrus Hercules Duo, nebydlíme, ale topíme přes zimu na takovou tu udržovací teplotu. DUÁLNÍ digitální plně automatické kotle na tuhá paliva se zásobníkem paliva, možností ručního přikládání do spalovací komory s vodním roštem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky