pondělí 31. října 2016

Prodám drtič kostí

Prodám drtič kostí

Drceným materiálem mohou být dále dřevní zbytky nebo větve do průměru cm. Velikost (hrubost) drcené frakce lze měnit velikostí síta. Provedení na elektromotor. Je možné jej upnout do svěráku, nebo přišroubovat. Nadrcená hmota padá do šuflete.


Prodám drtič kostí

Osobní odběr po domluvě v Brně nebo ve Znojmě. Elektrická loupačka kukuřice a drtič kostí. Motor zúdržbovaný plně funkční,má nová ložiska,je vhodný na pásovou brusku, drtič ,odsávání,hoblovku,šrotovník aj. Možno poslat i na dobírku.


V naší nabídce najdete vše pro přípravu krmiv pro domácí zvířectvo elektrické šrotovníky a mlýnky na obilí, ruční drtiče kostí , krouhače řepy. Prodám elektrický drtič kostí. Je to nepostradatelný, levný a výkonný pomocník pro drcení všech kostí do velikosti žeber,. Zvířata Chovatelské potřeby Hospodářské potřeby Ruční drtič kostí.


Mar Jméno tohoto onemocnění lze přeložit jako „ drtič kostí “. Pacienty při něm kromě jiných příznaků trápí úporné bolesti kostí a kloubů. Popis: Nový drtič kostí na kosti ze zvířat všeho druhu, nejlépe ovařené od masa. Poptávka: drtič kostí – elektrický , Starý Jičín – již před vámi poptával zákazník na AAApoptávka.


Zkuste to také, služba je zdarma. Ostatní - Prodam drtic bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Snadná údržba- stačí opláchnout, ložiska jsou. S ručním drtičem kostí lze rozdrtit pouze kuřecí, králíčí a krůtí kosti. Mám zhotovený drtič z kvalitní oceli, zakalený a jiné kosti nejdou rozdrtit.


Nepostradatelný pro drcení všech kostí do velikosti žeber vepřových. Spodní čelist krát pohyblivá horní čelist krát. Horní čelist je vyžší, tudíš nezůstávají ve spodní čelisti zbytky. Drtič je možno přišroubovat např.


Pákový drtič kostí pro drůbež ruční na kuřecí kosti. Pohon drticího ústrojí zajišťuje elektrický nebo spalovací motor. Zubový drtič kostí se zásobníkem. Jednoduchý strojek na svazování klestí do otýpek.


Autor: Archiv ireceptar. Předpokládám, že stejně jako já i mnoho dalších čtenářů používá pro likvidaci kostí z kuchyně ruční zubový drtič , který je běžně k dostání v. Délka páky s rukojetí je 50cm. Cena 300kč plus poštovné.


Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Hospodářské potřeby. Kvalitní, tichý a výkonný drtič odpadu Blanco M1evolution - ISE.


Nenáročný na spotřebu elektrické energie. Inzerce zdarma, internetový bazar - kupte si nový byt nebo prodejte staré auto, to vše zvládne náš Bazos - Vaše inzeráty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky