pondělí 17. října 2016

Moulinex robot náhradní díly

Prodej bílé techniky a náhradních dílů. Provádíme opravy a servis bílé techniky - pračky, myčky, sušičky, sporáky, bojlery, varné desky, trouby mikrovlnné i tradiční a drobné spotřebiče. Především zde najdete velký výběr náhradních dílů a příslušenství ke kuchyňským robotům Odacio, Ovatio, Masterchef, domácím pekárnám atd. Máme pro Vás náhradní díly a příslušenství pro kuchyňský robot MOULINEX Odacio 3. Nabízíme pracovní nádobu, nůž robota, emulgační disk, víko nádoby a další náhradní díly a příslušenství pro kuchyňský robot MOULINEX Odacio 3.

Find great deals on eBay for moulinex and moulinex blender. Moulinex - Katalog Moulinex. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy.


Start Making Money Today. NÁHRADNÍ DÍLY NÁHRADNÍ DÍLY MALÉ SPOTŘEBIČE MOULINEX.

Kuchyňské roboty MOULINEX Mikrovlnné trouby MOULINEX Mixéry MOULINEX Pekárny MOULINEX Vysavače MOULINEX Fritézy MOULINEX Kávovary MOULINEX. Náhradní díly pro pračky,myčky nádobí, sušičky prádla, lednice, digestoře, mixery, šlehače. Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript.


Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Dodáváme náhradní díly na roboty, masomlýnky, odšťavovače, konvice a kráječe Zelmer. Mnoho ND Zelmer vedeme skladem. Zelmer jako jsou nádoby, unašeče, desky řízení, nože. Find It All On eBay with Fast and Free Shipping.


V nabídce našeho obchodu naleznete široký výběr domácích pekáren zn. Domo, Eta, Kenwoo Morphy Richards a další, též jejich náhradní díly , příslušenství, kuchařky a knihy. Pro roboty: DFC 34445464F,74847.


Obchody jsou sice pořád zavřené, ale tráva pořád roste, je čas zrýt záhony a doma se také leccos musí udělat. Na e-shopu jsme pořád pro vás! Ať už potřebujete vyčistit dlažbu, upravit keře, nebo umýt okna.


Hnětací a šlehací metličky MOULINEX.

Kuchyňský robot moulinex , funkční motor i příslušenství, polámala se mísa a víko, metla zkřivená, ale pořád funguje, vše lze dokoupit jako nové příslušenství. Prodávám v tomto stavu a nebo na náhradní díly. Jihlava nebo Luka nad Jihlavou - rychlo.


Potřebujete náhradní díl k Vaší myčce, pračce, sušičce, vysavači nebo mixeru? V kategoriích naleznete produkty k Vašim spotřebičům. Filtry do myček, čerpadla, tělesa topení, řemeny, dveřní zámky, skla trouby, knoflíky, led podsvity, šuplíky na prací prášek. Hlavní plastová mísa již není použitelná.


Ostatní součástky jsou funkční. Hledala jsem na netu náhradní díly , ale nic jsem nenašla. Ten robot je let starý a už se nevyrábí. Nechce se mi dávat tis za nějaký nový.


Nevíte náhodou, kam bych se mohla obrátit? Víko mixeru Mixer AAW445. Webstránky zdarma, domény, hosting. Tarify od Kč, domény CZ, EU, COM atd.


Odvápňuje Thermobloc, spařovací komoru a přívodní trubičky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky