středa 26. října 2016

Rýč fiskars

Rýč fiskars

Jedná se o víceúčelové nástroje s odolnou konstrukcí, které Vás nezklamou. Ať už máte zájem o zahradničení, krásné zboží pro domácnost nebo řemeslné výrobky, máme všechno. Jejich ergonomický tvar, pracovní část připojená pod zvláštním úhlem i pečlivě tvarovaná teleskopická násada výrazně snižují námahu. Objednejte si domácí potřeby a zahradní nářadí značky Fiskars. Fiskars nabízí širokou škálu kvalitních potřeb.


Rýč fiskars

Naostřená čepel k přeseknutí kořenů snadno proniká do půdy. Kč – 7Kč v obchodech Porovnat ceny. Snadno se skládá a rozkládá.


Pro praktické přenášení disponuje plátěným pouzdrem. Máme veškeré nářadí, na které si jen vzpomenete – od seker až po zahradní nůžky. Fínskej značky a za skvelé ceny.


Sklon čepele k násadě 26° zajišťuje optimální držení těla - snižuje únavu zad a ramen. Rovný zahradní rýč Fiskars. Neobyčejná odolnost, malá hmotnost, ergonomický design. Objevte vše pro váš projekt v e-shopu a prodejně HORNBACH: velký výběr, nejnižší ceny, služby, dní na vrácení zboží.


Pusťte se nyní do svého projektu! Das ist der smarte Shop für harte Jobs. Beschaffung war noch nie so einfach!


Von Profis für Profis: Contorion ist der Online-Fachhändler für Handwerk und Industrie. Práce jako je rytí, přenášení nahromaděného materiálu nebo nakládání sena, jsou velmi namáhavé pro celé lidské tělo, zejména pak pro záda, ramena, krk a ruce. Rýč FISKARS SOLID špičatý. S7gyWgT7kzw более коротко и наглядно с саперной.


Vidle FISKARS SOLID rycí. Ergonomicky tvarovanou rukojeť - nebolí záda. Vysoce odolná násada s kruhovým průřezem. Velké držadlo ve tvaru D je. Nestíháte sledovat novinky na našich stránkách?


Přihlaste se k odběru a my Vám je budeme přednostně zasílat na e-mail. Pokud cestujete na hory nebo do divočiny, tak se Vám vyplatí mít s sebou tento spolehlivý rýč , který Vám pomůže se vypořádat sněhem nebo s blátem. Skvěle se hodí do kufru Vašeho auta, aby Vám pomohl v různých situacích.


Sháníte kvalitní zahradní rýč ? Vsaďte na značku Fiskars. Udělejte radost sobě i své zahradě a pořiďte si kvalitní výbavu na zahradu, jako jsou rýče, pily rámové i zahnuté, nůžky, motyky, lopaty, kultivátory, hrábě, hrábla a mnoho dalšího zahradního vybavení. Je velmi pevný a je vyroben z vysoce kvalitní bórové oceli. Tvar držadla umožňuje přirozené a pohodlné držení.


Násada z ocelové trubky je potažena v místě uchopení vrstvou plastu, který izoluje ruku od chladu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky